Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Δήλωση ΚΚΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΕΣ ΤΟΥ «ΑΝΤΙ-ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ»
ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΕΣ ΤΟΥ «ΑΝΤΙ-ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ»

Υπάρχει μια δικαιολογία για το δήμαρχο Χαλανδρίου Συμεών Ρούσσο που στην ανακοίνωση του ΚΚΕ για τις ευθύνες που έχει ο ίδιος και ο ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσία τους στο χώρο των επισήμων στην παρέλαση δίπλα δίπλα στον ακροδεξιό Νίκο Μουζάκη διέγνωσε… προβοκατόρικη επίθεση!

Οι μεγαλοστομίες των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ για την «προοδευτική συμμαχία», οι οποίοι παρουσιάζονται ως αντίπαλο δέος σε δυνάμεις που βρίσκονται στις ίδιες ράγες, δεν τους επέτρεψαν να δουν ότι το ΚΚΕ όχι μόνο είναι μίλια μακριά από τέτοιες τακτικές, αλλά αντίθετα είναι το Κόμμα που με τη δράση του και το αίμα του έχει πει όχι στο φασισμό διαχρονικά.

Δε γνώριζε ο δήμαρχος το παρελθόν του Νίκου Μουζάκη;

Δε γνώριζε ότι στις περιφερειακές εκλογές του 2014 φιγούραρε στα ψηφοδέλτια της ¨Ελληνικής Αυγής¨ ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βόρειου Τομέα, δηλαδή στο ψηφοδέλτιο της ναζιστικής οργάνωσης;

Πως συμβαδίζουν τα «αντιφασιστικά μέτωπα» που στήνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με την ανοχή και την αφωνία μπροστά σε φασίστες;

Ο δήμαρχος ρίχνει τη μπάλα στην εξέδρα αφού επί της ουσίας ξέπλυνε με την ανοχή του και τη σιωπή του τον γνωστό ακροδεξιό.

Μεγάλες ευθύνες έχει και η ΝΔ, που συστηματικά ψαρεύει στα θολά νερά εθνικισμού αξιοποιώντας τη στήριξη ακροδεξιών φασιστικών στοιχείων.

Εμείς το λέμε καθαρά: Καμία ανοχή σε ακροδεξιούς-φασιστικούς κύκλους!

Οι εργαζόμενοι και η νεολαία του Χαλανδρίου ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Να καταδικάσουν τη δημοτική Αρχή και όσους στρώνουν το δρόμο στους φασίστες για να σπέρνουν το δηλητήριό τους, που συνεργάζονται μαζί τους ή ξεπλένουν τη δράση τους. Η ενίσχυση του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες, σε όλους τους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές είναι όρος απαραίτητος για να χτυπηθεί η ακροδεξιά στη ρίζα της, για να δυναμώσει η πάλη ενάντια σε αυτό το σύστημα, στα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα που γεννούν και σπέρνουν το φασισμό.

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου