Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

ΑΠΕΣΥΡΕ Ο ΡΟΥΣΣΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ .... ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΟΥΡΑΣΗΤα πολιτικά ύστερα του κόσμου στο Χαλά Ντερέ.

ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ προτείνει η διοίκηση της σύμπραξης λοιπόν.

Και του βγήκε ο Κουράσης στην οικονομική επιτροπή από τα αριστερά, προτείνοντας ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΩΝ αντί της ανάθεσης σε ιδιώτη που πρότεινε η σύβραση "της υπεράσπισης του δημόσιου χαρακτήρα" που λέει και το πρακτικό της σύμπραξης.

Συμφώνησε ο Γιώργος Θεός (του Κρανίδη) με την παράταξη Κουράση , έκανε πέτρα την καρδιά της και η Λούλα - που πάνω που προσχώρησε στο μπλοκ των αναθέσεων, ψηφίζοντας ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ - της βγήκαν με αριστερό φλας οι .... αστοί και οι εκπρόσωποι του κεφαλαίου και ....

.... ο Ρούσσος αποδέχτηκε (πολύ πρόθυμος πάντα στην δεξιά) την πρόταση Κουράση για να μην λένε μερικοί μερικοί ότι δεν ακούει κανένα.

Μόνο όταν του προτείνουν να προσθέσει και προσωπικό στις κοινωνικές υπηρεσίες αρνείται. Διότι δεν υπάρχουν ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ πλέον. Υπάρχουν μόνο ..... deals.

Αποσύρθηκε λοιπόν η νεοφιλελέ πρόταση της σύβρασης για ανάθεση της φύλαξης σε ιδιώτη και εφαρμόστηκε η ..... αριστερή πρόταση Κουράση για προσλήψεις εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου