Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

ΠΑΤΗΜΑ: ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΧΕΛΩΝΑΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟΝ ΧΕΥ 9

Οκτώ μέτρα κάτω από τον ΧΕΥ 9
Εγκρίθηκε - με την απόλυτη πλειοψηφία του δημάρχου - την απόλυτη πλειοψηφία που έχει εξασφαλιστεί από την σύμπραξη των 4 δημοτικών παρατάξεων - εχθές στην οικονομική επιτροπή το 1ο Πρακτικό της Επιτροπής Διαγωνισμού, για τον έλεγχο των «Δικαιολογητικών Συμμετοχής», καθώς και για τον έλεγχο και τη βαθμολόγηση των «Τεχνικών Προσφορών» των συμμετεχόντων που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο: «ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ ΚΔΑΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ» (Α.Μ. 2/2019).

Οι τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης που μετέχουν στην Ο.Ε. (Τσιαμπάς από Κουράση, Θέος από Κρανίδη και η Λούλα Καρατζά) καταψήφισαν. 

Η με Α.Μ. 2 του 2019 εγκρίθηκαν από την Ο.Ε. τώρα - το 2020, εν μέσω κορονοκρίσης.
Ξέρουμε βέβαια ότι την ευθύνη θα έχουν .... οι υπηρεσίες για την καθυστέρηση κατά την επίσημη εκδοχή.

Ξέρουμε όμως επίσης - ή μάλλον ΚΡΙΝΟΥΜΕ (γιατί ακόμα είναι νόμιμο) ότι απλώς ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΩΡΑ το θέμα ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, μέσω τηλεδιάσκεψης και χωρίς .... τον φόβο των ... Ιουδαίων, δηλαδή των κατοίκων που κινητοποιούνται..

Έχουμε δηλώσει την αντίθεσή μας με την εμονική άρνηση του συλλόγου "ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΚΑΡΑΣ" του Πατήματος, αντί να δεχτεί - και μάλιστα ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ και ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΕΙ - όπως θεωρούμε εμείς ότι έπρεπε να κάνει - για να γίνουν γρήγορα οι μελέτες και να μιλήσουν και οι επιστήμονες για το αν υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν στον ΧΕΥ 9 υπόγειες εγκαταστάσεις αμαξοστασίου, ζητάει να σταματήσουν οι μελέτες.

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΕΥ 9 ΟΙ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ!

Γι΄αυτό εμείς θα ζητάμε το ίδιο εμονικά ΤΗΝ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ.

Γιατί εμείς δεν πάμε να κρύψουμε την άποψή μας από κανέναν.
ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ και βέβαια ΠΑΝΤΑ υπό την κρίση της ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ αν πρέπει να αναθεωρηθεί. Κανένα ζόρι δεν τραβάμε να ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ότι είχαμε εξ αρχής δίκιο ούτε  μας χρειάζεται να προετοιμάσουμε τις  .... κωλοτούμπες μας.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΟΥΛΤΑΝΙΚΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ.

Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου