Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

ΧΕΥ 9: ΕΛΛΑΣ (και ΧΑΛΑΝΔΡΙ) ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΕΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ

 

Ο χώρος λειτουργίας της καθαριότητας του Δήμου Χαλανδρίου στον ΧΕΥ 8 ΔΕΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ - προσωρινά, όπως έγινε σε αντίστοιχους χώρους δεκάδων δήμων - με το νομοσχέδιο Χατζηδάκη που χαρακτηρίστηκε - και σωστά - περιβαλλοντοκτόνο. 

Ως δήμος επιλέξαμε να τιμωρήσουμε και να αυτοτιμωρηθούμε για να κάνουμε κομματική μικροπολίτικη. (σας το είπε τότε ο τρελός, αλλά ποιος τον ακούει).

"Γιατί να το κάνουμε, αφού εμείς θα φτιάξουμε έναν υπόγειο, σύγχρονο, αδειοδοτημένο .... μπλα . μπλα, μπλα ..... χώρο. Οι ΜΕΛΕΤΕΣ για τον ΧΕΥ 9  θα αποδείξουν ότι δεν είναι βάσιμες οι ανησυχίες των κατοίκων του Πατήματος. Άσε που ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ και άλλο χωράφι - 8 στρέμματα - δίπλα στο νεκροταφείο, όπου το νέο ΓΠΣ έχει χαρακτηρίσει ΒΙΟτεχνικό ΠΑρκο (ΒΙΟ.ΠΑ) και εκεί θα κάνουμε "ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ" ενώ στον ΧΕΥ 9 θα κάνουμε ΓΚΑΡΑΖ" είναι το αφήγημα του δήμου, όπως αυτό διακινείται ΑΝΕΠΙΣΗΜΩΣ από τους εντεταλμένους εκπροσώπους της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ - και εν μέρει και από μας, τότε.

Εμείς είμασταν ψύχραιμοι όμως και λέγαμε (και λέμε) ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ. Οι ΜΕΛΕΤΕΣ - ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ θα μας πουν αν είναι βάσιμες οι ανησυχίες των κατοίκων ή όχι.

ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ , τα τοπογραφικά, η μελέτη προσδιορισμού των αναγκών σε χώρους της υπηρεσία καθαριότητας, η υδρογεωλογική, η μελέτη που θα μας έλεγε αν ΧΩΡΑΕΙ η υπηρεσία καθαριότητας να καλύψει τις ανάγκες της ΥΠΟΓΕΙΑ στο τμήμα του ΧΕΥ 9 που περισσεύει από το όρυγμα του ΜΕΤΡΟ κλπ.

Αυτά δεν είναι ΠΟΛΙΤΙΚΑ θέματα. Είναι θέματα ΕΙΔΙΚΩΝ.  

Και η υπηρεσία του δήμου δηλώνει ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ.
Είναι απασχολημένη να αλλάζει περίφραξη στις παιδικές χαρές δύο φορές το χρόνο και να κάνει αναθέσεις για να βάφονται τα σχολεία κάθε φορά που κάποιος γράψει ένα σύνθημα στον τοίχο
(κανένα πρώην μέλος της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ θα το κάνει, που διαφωνεί με την χαρά για τη νομιμότητα)

Το αποτέλεσμα βέβαια των μελετών το ξέρουμε εμείς, όπως ξέραμε ΑΚΡΙΒΩΣ ότι μετά το καλοκαίρι θα γίνει της αλεπούς ο θάνατος με τα κρούσματα COVID άσχετα τι λέγανε τότε κάποιοι ειδικοί που τώρα ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Διότι η επιστήμη ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΈΣΤΗΣΕ ΠΟΤΕ την κοινή λογική και γιατί είχαμε ΑΡΙΣΤΟ τεχνικό σύμβουλο στην μικρή μας παράταξη. ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

Και γι΄αυτό λέγαμε - ΚΑΙ ΛΕΜΕ - ότι η μετεγκατάσταση της υπηρεσίας πρέπει να γίνει ΕΝΙΑΙΑ στον χώρο δίπλα στο νεκροταφείο, που είναι ΔΙΠΛΑΣΙΟΣ από τον ΧΕΥ 9, θα έχει χρήσεις ΒΙΟΠΑ με την έγκριση του ΓΠΣ και εκεί - βεβαίως - μπορεί να γίνει ένας ΥΠΟΓΕΙΟΣ, ΝΟΜΙΜΟΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΩΣΤΟΣ χώρος εγκατάστασης της υπηρεσίας καθαριότητας και ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ. 

Και προσθέσαμε άλλη μία λέξη: ΕΝΙΑΙΟΣ για να μην είναι η μισή υπηρεσία στην Άνω Παναγιά και η άλλη μισή στην Κάτω Παναγιά και να οργανωθεί ΣΩΣΤΑ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ η υπηρεσία  για το αύριο της πόλης.

Και είπαμε ότι πρέπει ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ για τον χώρο στην Τήνου παράλληλα με τις μελέτες που περιμέναμε για τον ΧΕΥ 9. Ναι? 

Αφού δεν θα γίνει που δεν θα γίνει στον ΧΕΥ 9 γιατί καθυστερούμε πάλι? Για να δικαιολογούν τα τρολάκια τον μισθό τους γράφοντας στο fb?

Α! Πρώτα οι μελέτες για τον ΧΕΥ 9, γράφανε τα παπαγαλάκια με έπαρση καρδιναλλίων του παππικού συμβουλίου. 

Τις περιμένουν για να αποδείξουν ότι οι ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΙ της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, μαζί με όλους τους τότε υποστηρικτές τους (Κουράση, Ανδρεόπουλο και Πράσσο) καλώς έκαναν και αγόρασαν από το ΤΑΙΠΕΔ τον ΧΕΥ 9. Μην πούνε "ΕΙΧΑΝΕ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ". Δεν έχουν τα άντερα.

 (ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ - θυμίζουμε - εμείς ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ. Πλήρωσαν τους δανειστές για να αγοράσουν δημόσια γη για δημόσιο σκοπό και να μην γίνει ..... MALL, πάνω από το τρένο. Που το MALL θέλει υοχρεωτικά ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ." ΑΥΤΑ ΛΕΓΑΝΕ Κουασική αριστερά και Κουράσης & friends, ΝΑΙ?

NAI! 

Για το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ! ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ Η ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ.

Αν τον διεκδικούσαν δωρεά (όπως όλοι οι άλλοι δήμοι ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ) θα αργούσαμε και θα γινόταν έξωση από τον ΧΕΥ 8.

Ναι?

Και αφού τα θυμίσαμε λίγο ας πάμε στα σημερινά νέα:

Τι γίνεται λοιπόν με τις μελέτες για τον ΧΕΥ 9 την ώρα που χαίρονται που θα πάνε με τους κατοίκους στο ΣτΕ?

Ο διαγωνισμός έγινε το 2019. Ξεκίνησε λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές - εν μέσω χαμού και η πρώτη του φάση - η εξέταση των φακέλων δικαιολογητικών των ΔΥΟ ενδιαφερομένων να αναλάβουν να κάνουν τις μελέτες έγινε αμέσως μετά. 

ΝΑΙ?

ΝΑΙ!

Βιαζόμαστε έτσι? Καιγόμαστε!

Παίζει ανά πάσα στιγμή τα απορριμματοφόρα του δήμου να πεταχτούν έξω από τον ΧΕΥ 8 και να τα παρκάρουμε (προσωρινά πάντα) .... στην πλατεία, μπροστά στον πάλαι ποτέ Αφεντούλη και Σπανό που τώρα είναι χώρος που είναι - προσωρινά - διαθέσιμος και κάλλιστα μπορεί να φιλοξενήσει (προσωρινά πάντα) μερικά σκουπιδιάρικα, ΟΚ?

 Είναι επείγον και σοβαρό το θέμα να ξεκινήσει η ΕΦΑΡΜΟΓΗ μιας ΛΥΣΗΣ, έτσι δεν λένε όλοι? 

Δεν το λέμε μόνο εμείς που έχουμε ψυχοπαθή  αρχηγό, έτσι? ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ. Οι σοβαροί της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ο Κουράσης, ο σύλλογος εργαζομένων .... ΟΛΟΙ. Ναι?

ΝΑΙ!

Άλλωστε γι΄αυτό δεν πλήρωσαν το ΤΑΙΠΕΔ? ΝΑΙ!

Άρα ο δήμος πρέπει να κινηθεί γρήγορα και αποτελεσματικά στην ΛΥΣΗ. 

Στην λύση που περιγράφει Ο ΔΗΜΟΣ και το πρακτικό της σύμπραξης. ΝΑΙ?

ΝΑΙ!

ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΘΕΙ Η ΦΑΙΔΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ..... ΚΑΡΑΓΡΑΦΕΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ:

Ο Δήμος Χαλανδρίου για τις μελέτες για την καθαριότητα έκανε ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ . 

Γιατί - σου λέει - δεν κάνει αναθέσεις ο δήμος Χαλανδρίου. Α, όλα κι όλα!

Πρέπει να είναι ΕΠΕΙΓΟΝ, σου λέει για να γίνει ΑΝΑΘΕΣΗ. Και να αφορά τη δημόσια υγεία.

Αλλιώς ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για την διασφάλιση του δημόσιου συμφέροντος που θίγεται από πρόχειρους διαγωνισμούς και αναθέσεις. Το λένε και οι άλλοι γραφειοκράτες, οι μπλε αυτό.

 Άρα δεν ήταν  επείγον - κατά την διοίκηση Ρούσσου - Πράσσου -  να λυθεί το πρόβλημα της στέγασης της υπηρεσίας καθαριότητας ΜΕΤΑ την αγορά του ΧΕΥ 9 από το ΤΑΙΠΕΔ. Σταμάτησε το επείγον μόλις πήραν το μαρούλι οι δανειστές. ΝΑΙ?

ΝΑΙ!

Έτσι δεν συμπεραίνεις και εσύ ή μόνο εγώ ο ψυχάκιας βγάζω το συμπέρασμα ότι ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ πλέον  ΕΠΕΙΓΟΝ το θέμα της στέγασης της καθαριότητας για να δρομολογηθεί λύση - εντός των επόμενων ΤΡΙΩΝ χρόνων - το υπόλοιπο του χρόνου της παρούσας διοίκησης;

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ λοιπόν σύνθετος και μεγάλος ΜΙΑΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ. Αυτό επέλεξαν - λες και αν Η ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ, ας πούμε η υδρογεωλογική ή η μελέτη για το αναγκαίο βάθος του υπογείου είναι αρνητική για την χρήση, έχει νόημα να γίνουν και  οι άλλες μελέτες πχ της αρχιτεκτονικής διαμόρφωσης του χώρου στο επίπεδο 0. 

ΕΧΕΙ? ΔΕΝ ΕΧΕΙ εκτός να δεν λέμε ΑΛΗΘΕΙΑ ότι θέλουμε ΥΠΟΓΕΙΟ χώρο.

Είναι λοιπόν της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και της ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και δεν κάνει αναθέσεις των αναγκαίων μελετών step by step -  με συντομότερες διαδικασίες - για να αποφευχθεί το χάος που θα διαβάσεις παρακάτω..

Είναι βλέπεις γενικώς εναντίων των αναθέσεων η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - Η ΚΟΥΡΑΣΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - εκτός αν τις ψηφίζει και ο Κουράσης και η Καρατζά σου λέω εγώ που είμαι ψυχάκιας. 

Αν συμφωνεί ο Κουράσης και η Καρατζά κάνουν αναθέσεις .... ακόμα και ανταποδοτικών υπηρεσιών, αλλά εκεί είναι άλλο. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙΜΑΖΙ και άρα .... διασφαλίζεται το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, σου λέει. Αν δεν είναι ΟΛΟΙΜΑΖΙ το δημόσιο συμφέρον δεν διασφαλίζεται, σου λένε. Ε?  

Για να δούμε όμως ....

Λοιπόν: Τον Ιούλη του 2019 δύο μετέχοντες στον διαγωνισμό για τις μελέτες κατέθεσαν τα δικαιολογητικά για να κάνουν ΠΛΗΡΗ μελέτη για τον ΧΕΥ 9

Η επιτροπή άνοιξε τους φακέλους με τα δικαιολογητικά και τα πτυχία τους και τα ενέκρινε για να προχωρήσει στην δεύτερη φάση του διαγωνισμού - να ανοίξει τους φακέλους των οικονομικών προσφορών.

ΚΑΙ ΤΟΤΕ οι δύο διαγωνιζόμενοι έκαναν ένσταση ο ένας κατά του φακέλου του άλλου. Αντιδίκησαν οι υποψήφιοι εργολάβοι.

Οι ενστάσεις εκδικάστηκαν από την ειδικά συσταθείσα επιτροπή ενστάσεων (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑΣ) και γίνανε ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΚΤΕΣ!

Άκου ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ: Κανένας από τους δύο δεν είχε σωστό φάκελο, είπε η επιτροπή.

Και μετά ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΦΕΣΗ κατά της απόφασης της επιτροπής.

Και ο δήμος δεν έβγαλε ΑΓΟΝΟ τον διαγωνισμό ακόμα (ενάμιση χρόνο μετά) - για να προχωρήσει με διαδικασία κατεπείγοντος για το δημόσιο συμφέρον και τη δημόσια υγεία -  να μελετήσει αυτό που θέλει να μελετήσει με άλλον εργολάβο- μελετητή.

 ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΗΚΕ   ΓΡΗΓΟΡΑ για να δρομολογηθεί η λύση του ΥΠΟΓΕΙΟΥ, ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥ,  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΆ ΣΩΣΤΟΥ (και μπλα, μπλα, μπλα) χώρου καθαριότητας, αλλά δεσμεύεται πλέον να περιμένει την ΕΦΕΣΗ στην αντιδικία των δύο εργολάβων που θα εκδικαστεί σε δύο - τρία τέρμινα. ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.

ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ!!!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΣ ΜΕ ΨΥΧΑΚΙΑ  αλλά γενικά μιλώντας όχι για την συγκεκριμένη περίπτωση, σκέψου ότι ΔΥΟ εργολάβοι, κάποια φορά, αν συνεννοηθούν λοιπόν και στήσουν μια αντιδικία (κανονική ή μουσαντέν)  ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ τον δήμο με αυτή τη διαδικασία που .... "ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ" κατά τους ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ και η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ και όλα αυτά τα καλά που θα κάνει στο δημόσιο καλό η επένδυση στην ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ πάνε πίσω καμια δεκαετία.

Ποια δημόσια καθαριότητα και ποια δημόσα υγεία τώρα?

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ σου λέει! Και η αντιδικια των δύο εργολάβων. Αυτό πρέπει να λυθεί πρώτα ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ.

ΝΑΙ?

ΝΑΙ!

 Και μένει να απαντήσεις εσύ μπαμπουίνο το ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:

 Διασφαλίστηκε το δημόσιο συμφέρον λοιπόν με την διαδικασία που επιλέχτηκε  ή :

  •  ο δήμος θα καθυστερήσει μερικά χρόνια ακόμα μια λύση που - ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ - θα διασφαλίσει την ΥΓΕΙΑ των δημοτών, θα  εξοικονομήσει λεφτά για τους δημότες και πολιτισμένες συνθήκες δουλειάς για τους εργαζόμενους;
  • - τα - πιθανά και καθόλου βέβαια δεδομένα - οικονομικά οφέλη που θα προέκυπταν από τον διαγωνισμό θα σπαταληθούν σε πολύχρονες δικαστικές διαμάχες και εργολαβίες ιδιωτικοποίησης για την κάλυψη αναγκών του δήμου, όπως έγινε με το πλύσιμο των κάδων;
  • - Ανά πάσα στιγμή υπάρχει κίνδυνος να συμβεί ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΖΗΜΙΑ, αν εκτελεστεί καμιά δικαστική απόφαση που κρατιέται με τα δόντια για το .... παρακεί χωράφι?

ΑΛΗΘΕΙΑ: ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ με αυτά και με αυτά ή εγώ δεν έχω πάρει τα χάπια μου;

Επειδή λοιπόν - πείτε στα παπαγαλάκια φίλοι αναγνώστες - ότι εμείς είμαστε ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ για να διοικηθεί ο δήμος (και όχι με το να εκχωρηθεί η διοίκηση στα δικαστήρια και τις επιτροπές) ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΡΟΥΣΣΟΥ - ΠΡΑΣΣΟΥ που έχουμε στηρίξει:

ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΊΨΕΙ  ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΧΕΥ 9 , ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, να  κηρυχτεί άγονος ο διαγωνισμός για τις μελέτες και να αφήσουμε τους εργολάβους να τσακώνονται μόνοι τους για το ποιανού ο φάκελος ήταν πιο ελλιπής και να ξεκινήσουμε ΑΜΕΣΑ όχι ΟΛΟΙΜΑΖΙ - αλλά ολοιεμείς - εκείνοι που θέλουμε ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ:

".... τον σχεδιασμό για τη μεταστέγαση των υπηρεσιών Καθαριότητας σε έναν υπόγειο, νόμιμο, αδειοδοτημένο και περιβαλλοντικά φιλικό χώρο. Σε έναν χώρο όπου εκτός των άλλων οι συνθήκες εργασίας για τους ανθρώπους της υπηρεσίας Καθαριότητας θα είναι δραστικά βελτιωμένες."

ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΟ μάλιστα , προσθέτουμε εμείς που είμαστε ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ και ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ.

Πού? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ! Στο ΒΙΟ.ΠΑ.!

Αφού πιέσουμε την κυβέρνηση - και τον αξιόλογο (αλήθεια το γράφω)  κο Χατζηδάκη - να τελειώνει με τον ΓΠΣ μας.

ΟΚ? ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!

Το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ θέλει - ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ - να έχει δρομολογηθεί ΟΡΙΣΤΙΚΗ λύση για το θέμα της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και να μην καταλήγουμε σε ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ και στην ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΝ ..... ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΧΡΩΜΩΝ ΚΑΔΩΝ ΟΛΟΙΜΑΖΙ, για να πάρουμε - και ως σύμπραξη - το βραβείο του ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΕΜΕΙΣ.

Και δεν υπογράψαμε ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ και ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΑΝΤΑΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΜΕΙΣ!

Και όποιοι κάνουν ιδιωτικοποιήσεις παραβιάζουν το πρακτικό της σύμπραξης. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ, ΠΑΠΑΓΑΛΕ! Ντάξει?

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου