Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2020 η υποβολή δήλωσης κυψελών για διαχείμαση από τους μελισσοκόμους στην Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα Αθηνών

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ


Από το Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών ανακοινώνεται ότι όλοι οι μελισσοκόμοι - κάτοχοι μελισσοκομικών βιβλιαρίων πρέπει να υποβάλουν αίτηση-δήλωση κυψελών έτοιμων για διαχείμαση μέχρι τις 31-12-2020.

Η αίτηση - δήλωση υποβάλλεται κάθε χρόνο και αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη των μελισσοκόμων σε όλα τα επιδοτούμενα μελισσοκομικά προγράμματα.

Η αίτηση - δήλωση κυψελών διαχείμασης δεν είναι απαραίτητη μόνο στην περίπτωση που ο μελισσοκόμος διαθέτει θεωρημένο βιβλιάριο μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 31ης Δεκεμβρίου 2020.

Η αίτηση – δήλωση διαχείμασης υποβάλλεται με τους ακόλουθους τρόπους:
Αυτοπροσώπως στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Βορείου Τομέα Αθηνών (Λεωφ. Κηφισίας 18 & Γκύζη (είσοδος από Γκύζη στο ισόγειο), Μαρούσι).

Μέσω του Κέντρου Μελισσοκομίας Αττικής που βρίσκεται στην οδό Μάρνης 34.

Με ψηφιακό τρόπο κάνοντας εγγραφή στις ψηφιακές υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://e-services.minagric.gr/

Στον οδηγό του πολίτη της Περιφέρεις Αττικής στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.pattikis.gr/citizen/ (επιλέγοντας ΑΟΚ 84 και στη συνέχεια ψηφιακή υποβολή).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την αρμόδια υπηρεσία στα τηλέφωνα 213 2100453 και 213 2100455 και με το Κέντρο Μελισσοκομίας Αττικής στο τηλέφωνο 210 5237919.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου