Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Πράσινο Κίνημα: Ο Άγγελος Νταβίας επικεφαλής της Επιτροπής Οργανωτικού



Πράσινο Κίνημα: Ο Άγγελος Νταβίας επικεφαλής της Επιτροπής Οργανωτικού 

Το Πράσινο Κίνημα με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει ότι επικεφαλής της Επιτροπής Οργανωτικού του κόμματος τίθεται το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και έμπειρος αυτοδιοικητικός Άγγελος Νταβίας.

Οι Συμπρόεδροι του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης και Ρία Ακρίβου σε κοινή δήλωση τους τόνισαν: «Μετά την ανακοίνωση του πολύπειρου δημοσιογράφου Νίκου Καραμπάση ως επικεφαλής της επικοινωνίας, σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανάληψη της Επιτροπής Οργανωτικού του κόμματος από τον Άγγελο Νταβία. Έναν πραγματικά δραστήριο αυτοδιοικητικό με πλούσια εμπειρία, ο οποίος έδωσε τα καλύτερα διαπιστευτήριά του στο οργανωτικό κομμάτι, μόλις πριν λίγο καιρό, έχοντας αναλάβει να διοργανώσει το 2ο Τακτικό Συνέδριο του Πράσινου Κινήματος. Η αρτιότητα της διοργάνωσης έτυχε της καθολικής αναγνώρισης. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του».

Ο Άγγελος Νταβίας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, θα αναλάβουν να οργανώσουν τις συντονιστικές επιτροπές του Πρασίνου Κινήματος σε κάθε Εκλογική Περιφέρεια σε όλη τη χώρα.

Από την πλευρά του ο Άγγελος Νταβίας δήλωσε: «Η οργανωτική ανάπτυξη του Πράσινου Κινήματος είναι μια βαθιά πολιτική διαδικασία που έχει στο επίκεντρό της την θεμελίωση και διατήρηση ισχυρών δεσμών με τις τοπικές κοινωνίες στην χώρα μας αλλά και τις κοινότητες των ομογενών μας. Δεσμών που θα διασφαλίσουν  ότι αυτό που ξεκινήσαμε θα πάει μακρυά και οι μεταρρυθμιστικές και ριζοσπαστικές μας προτάσεις θα φθάνουν παντού. 
Ένα Κίνημα είναι τέτοιο όταν καταφέρνει να συνδέσει την εκλογική του βάση με τα κεντρικά του όργανα και να δημιουργεί σταθερές και ανεξίτηλες σχέσεις αλληλεπίδρασης σε όλες τις φάσεις λήψης των σημαντικών αποφάσεών του. 
Η Δημοκρατική και εξελικτικά η διατεταγμένη Αμεσοδημοκρατική Διαδικασία στην λήψη των αποφάσεων αποτελεί το κεντρικό πολιτικό πρόταγμα όλων των Πράσινων Κομμάτων και αυτό γίνεται από σήμερα και ένα είδος προσωπικού αλλά και συλλογικού στοιχήματος για τη νέα Οργανωτική Επιτροπή. 
Με την ιδεολογική πυξίδα της Πολιτικής και Κοινωνικής Οικολογίας, δημοκρατικά, συλλογικά, δίκαια, αξιοκρατικά, εθελοντικά συντεταγμένα, χωρίς διακρίσεις ταξικές, μειονοτικές ή έμφυλες που δεν χωρούν στο ΠΡΑΣΙΝΟ, με την διαλεκτική και την σύνθεση ως εργαλεία, ξεκινάμε να στήσουμε οργανώσεις του Πράσινου Κινήματος παντού.. Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό να συνεχίσουν και να διευρύνουν τις διαδικασίες αυτοοργάνωσης που ξεκίνησαν στην προσυνεδριακή περίοδο. για να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο: Να φέρουμε τον πράσινο αέρα που πνέει στην Ευρώπη και στην πατρίδα μας και το Πράσινο Κίνημα να εισάγει αυτόν τον αέρα  στην επόμενη βουλή. 
Ευχαριστώ τους Συμπροέδρους για την ανάθεση της ευθύνης που τόσο ήθελα να "κουβαλήσω" για να αποδείξουμε επιτέλους ότι στα κόμματα γίνεται και αλλιώς ακόμα και στην ελληνική κοινωνία. Να αποδείξουμε στο παλιό κομματικό κατεστημένο γιατί είναι παλιό και με την οργανωτική μας ανάπτυξη. 
GO GREEN - Πάμε Πράσινα.».

• Ο Άγγελος Νταβίας φοίτησε στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
Ειδικεύτηκε στο Marketing και τις Τεχνικές Πωλήσεων και εργάστηκε για αρκετά χρόνια σε αντίστοιχα τμήματα πολυεθνικής εισαγωγικής εταιρίας. Είναι επαγγελματίας στον χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης, από το 1995, με BCA Bρετανικού Πανεπιστημίου στις Τεχνολογίες Εφαρμοσμένων Γραφικών Τεχνών και Ψηφιακών Εκτυπώσεων. Μιλάει δύο γλώσσες, αγγλικά και γερμανικά.
Στην επαγγελματική του καριέρα, στο παρελθόν, ασχολήθηκε παράλληλα με τη δημοσιογραφία ως εκδότης της τοπικής εφημερίδας «Επί Πόλεως». Σήμερα είναι διευθυντής της τοπικής εφημερίδας του Χαλανδρίου “Στην Πλατεία” και του ομώνυμου τοπικού ενημερωτικού site stinplatia.gr.
Από πολύ νεαρή ηλικία, ο Άγγελος Νταβίας ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση στο μαθητικό και φοιτητικό κίνημα, μέσα από τις γραμμές της ΠΑΜΚ και την ΠΑΣΠ. Από το 1992 ξεκίνησε η ενασχόλησή του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και είναι Δημοτικός Σύμβουλος, στον Δήμο Χαλανδρίου.
Το 2010, ήταν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείου Τομέα, με τον συνδυασμό «Αττική Συνεργασία – Κόντρα στο Μνημόνιο» (ΣΥΡΙΖΑ).
Στην κοινωνική του προσφορά, ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και είναι Αντιπρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Χαλανδρίου και Μέλος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης- Χαλανδρίου.
Επίσης είναι ιδρυτικό μέλος της Ένωση Ιδιοκτητών Εκδοτών Τοπικών Εφημερίδων Αττικής.

Go Green με το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ
Παίρνουμε Θέση—Η Πολιτική στην Πράξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου