Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Πράσινο Κίνημα: Ο Μάκης Μοσχοβούδης επικεφαλής του Πολιτικού Σχεδιασμού

 


 


 Το Πράσινο Κίνημα με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι επικεφαλής του Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος τίθεται το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και πολύπειρος δημοσιογράφος - σύμβουλος Στρατηγικής και Επικοινωνίας Μάκης Μοσχοβούδης.

Οι Συμπρόεδροι του Πράσινου Κινήματος Ρία Ακρίβου και Κώστας Καλογράνης σε κοινή δήλωσή τους τόνισαν: «Μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις για τους επικεφαλής α) της Επιτροπής Επικοινωνίας από τον Νίκο Καραμπάση και β) της Επιτροπής Οργανωτικού από τον Άγγελο Νταβία, το Πράσινο Κίνημα, σήμερα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι επικεφαλής του Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος αναλαμβάνει ο πολύπειρος δημοσιογράφος - σύμβουλος Στρατηγικής και Επικοινωνίας Μάκης Μοσχοβούδης. Η εμπειρία του, οι γνώσεις του και η μεθοδικότητά του είναι το καλύτερο “διαβατήριο” για να φέρει με επιτυχία εις πέρας το κρίσιμο έργο του. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Από την πλευρά του ο κ. Μάκης Μοσχοβούδης δήλωσε για τα νέα του καθήκοντα: “Με ξεχωριστή τιμή και ευθύνη αναλαμβάνω επικεφαλής του Πολιτικού Σχεδιασμού στο Πράσινο Κίνημα. 
Ευχαριστώ τους Συμπροέδρους για την ευθύνη που μου αναθέτουν.
Με τους συνοδοιπόρους μου, στο πλαίσιο των αμεσοδημοκρατικών διαδικασιών, που χαρακτηρίζει τις εσωτερικές μας διαδικασίες, θα επεξεργαστούμε ένα ρεαλιστικό πολιτικό σχέδιο και εκείνη την στρατηγική που θα φέρει πιο κοντά το κίνημά μας στους Πολίτες, θα κάνει γνωστές τις θέσεις του στην Ελληνική κοινωνία, διεκδικώντας με αξιώσεις και με πίστη στις αρχές και τα προτάγματα της κοινωνικής και πολιτικής οικολογίας, την εκπροσώπηση του Πράσινου Κινήματος στην επόμενη Βουλή και στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς.
Ένα ολοκληρωμένο πολιτικό σχέδιο που θα προβάλλει την Πράσινη Ατζέντα και την βιώσιμη ευημερία σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής του τόπου, στην κατεύθυνση μιας νέας ηθικής οικονομίας που κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα θα είναι απόλυτα συμβατή με την φέρουσα ικανότητα του ευρύτερου οικοσυστήματος.
Γιατί το Πράσινο Κίνημα έχει θέσεις, προτείνει λύσεις, τέτοιες που αποτελούν πλέον αναγκαιότητα αν θέλουμε να έχουμε μια αρμονική ζωή μέσα σε ένα κόσμο που θα σέβεται την διαφορετικότητα και θα αναπτύσσει θεσμούς συνεργασίας, συμμετοχής και αλληλεγγύης μεταξύ των Πολιτών.
Πάμε Πράσινα, Γιατί το Μέλλον είναι Τώρα.»

Ο Μάκης Μοσχοβούδης είναι δημοσιογράφος, σύμβουλος Στρατηγικής και Επικοινωνίας, μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, καθώς και μέλος της FIJET.
Με σπουδές στην Πληροφορική, Διοίκηση και Οικονομία και το Marketing. 
Στα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής του πορείας είχε εργαστεί σε εταιρείες Πληροφορικής, ως Προγραμματιστής, στην Ανάλυση Συστημάτων καθώς και στον τομέα του marketing.
Στη συνέχεια εργάστηκε στον χώρο του Τύπου, ως συντάκτης και ως διευθυντικό στέλεχος σε έντυπα και ψηφιακά ΜΜΕ.
Διετέλεσε πολλά χρόνια Υπεύθυνος Γραφείων Τύπου και Επικοινωνίας, ενώ ανέλαβε επικεφαλής αρκετών προεκλογικών εκστρατειών.
Τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζεται ως Υπεύθυνος Στρατηγικής σε Επιχείρηση Κοινωνικής Οικονομίας, ενώ είναι Διευθυντής Έκδοσης σε γνωστή ψηφιακή Ενημερωτική ιστοσελίδα.

Go Green με το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ
Παίρνουμε Θέση—Η Πολιτική στην Πράξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου