Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

ΙΑΣΩ: Επιστημονικό Σεμινάριο με θέμα "Σεξουαλικότητα: Η νέα πραγματικότητα"






Το ΙΑΣΩ, διοργανώνει Επιστημονικό Σεμινάριο με θέμα "Σεξουαλικότητα: Η νέα πραγματικότητα", το Σάββατο 02 Απριλίου 2022 και ώρα 10:00 π.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ. Το Επιστημονικό Σεμινάριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Εταιρεία URBANZEN ATHENIAN, part of Athenian Science Bookstore.

Επιστημονικά υπεύθυνος του Σεμιναρίου είναι ο Καθηγητής κ. Ζήσης Παπαθανασίου, Σεξολόγος, τ. έμ. Επίκουρος Καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας ΑΠΘ, Συνεργάτης ΙΑΣΩ.

Το αυξημένο ενδιαφέρον για τη Σεξουαλικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και η μεταστροφή αντιλήψεων τα τελευταία χρόνια, επιβάλλουν μεγαλύτερη ενημέρωση. Το Σεμινάριο στοχεύει στην ενημέρωση των Ιατρών - Συνεργατών και Επαγγελματιών Υγείας σε θέματα Σεξουαλικής Υγείας. Απευθύνεται σε Μαιευτήρες - Γυναικολόγους και ιατρούς άλλων ειδικοτήτων, καθώς και σε Επιστήμονες και φοιτητές του χώρου της υγείας.

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία με την επίδειξη του Πιστοποιητικού Εμβολιασμού. Η εγγραφή είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τα στοιχεία τους στο ακόλουθο link: https://bit.ly/3pSpAtF

Για περαιτέρω πληροφορίες: 210 6755047 & 6977805767 (Γραμματεία Σεμιναρίου / κα. Ελένη Περιβολαροπούλου) ή 210 6383906 (Πωλίνα Βαλάσση - Τμήμα Εκδηλώσεων & Συνεδρίων ΙΑΣΩ).

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Σεμινάριο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου