Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ή ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ;


Βγαίνει στα κανάλια μια υπόθεση βασανισμού ζώων φωνάζετε ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣ που βασάνισε το αθώο ζωάκι, ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΤΩΡΑ.

Η δικαιοσύνη και η αναλογικότητα στην απόδοση των ποινών σε σχέση με το έγκλημα, σας είναι μια έννοια που δεν έχει αξία. 

Βγαίνει μια καταγγελία βιασμού και φωνάζετε ΚΟΨΤΕ ΤΟΥ ΤΑ ΑΧΑΜΝΑ, πριν καν διερευνηθεί το θέμα, γιατί δεν πρέπει η καταγγέλουσα να υποστεί - λέτε - την ψυχολογική πίεση να αποδείξει αυτά που καταγγέλλει γιατί είναι γυναίκα και ευαίσθητη. Με την καταγγελία και μόνο ο άλλος πρέπει να υποστεί ακρωτηριασμό επειδή είναι άνδρας και αναίσθητος.

Ενίοτε πριν καν διερευνηθεί η υπόθεση αρχίζετε τις πορείες και τις μολότωφ για να υποβάλετε την επιστημονική έρευνα στην πίεση να λειτουργήσει υπό το βάρος των λαϊκών δικαστηρίων σας.

Γίνεται δολοφονία γυναίκας από άνδρα, θέλετε να υπάρχει ειδικός όρος για το έγκλημα, με βαρύτερες ποινές από την δολοφονία άνδρα από άνδρα ή άνδρα από γυναίκα. Η ανθρώπινη ζωή, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια απέκτησε ΦΥΛΟ για εσάς. 

Βγαίνετε - κάθε βδομάδα σχεδόν, με κάθε εγκληματική ενέργεια και φωνάζετε ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ/ΤΗΝ.

Συνεχώς προσπαθείτε να αναδείξετε στα media, την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΜΑΓΚΙΑ και την "ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ"  στάση σας. "ΕΓΩ θα τον σκότωνα, ΕΓΩ θα σκότωνα για τα παιδιά μου, ΕΓΩ δεν κάνω εμβόλιο, 'αντιστέκομαι'. "

Δεν καταλαβαίνετε ένα απλό ΑΞΙΩΜΑ:   Η ΒΙΑ (σωματική ή ψυχολογική) γεννά ΒΙΑ, η ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ γεννάει ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ. Η κοινωνία ΕΚΦΑΣΙΖΕΤΑΙ.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ που προβάλλετε  εσείς ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ με αυτή τη στάση. Φτιάχνετε το περιβάλλον για να ΣΑΣ ΥΠΕΡΒΟΥΝ τα παιδιά σας ΣΕ ΑΤΟΜΙΣΜΟ, ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑ. ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΤΕ!

Δεν εμπιστεύεστε την δικαιοσύνη, δεν εμπιστευόσαστε την επιστήμη, δεν εμπιστευόσαστε παρά τον ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ και τους ΟΜΟΙΟΥΣ σας.

Δεν είναι τυχαίο ότι είστε ακόμα ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟΙ και ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ στις πολιτικές σας επιλογές. Δεν είναι τυχαίο ότι συνεργάζεστε με τους ''εχθρούς" σας παρασκηνιακά, για να ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ κάθε μετριοπαθέστερη αντίληψη ώστε να μπορείτε να είστε ΑΚΡΑΙΟΙ. Μόνο εκεί τα βρίσκετε μεταξύ σας.

Δηλώνετε άντρακλες ή μπιτσάρες, με αυξημένη - πώς το λέτε να δεις - ενσυναίσθηση και self love - γιατί έτσι σας είπε ο ψυχολόγος σας, τον οποία πληρώσατε για να μονολογείτε και να σας πει πόσο εκπληκτικοί είστε, αφού δεν τολμάτε να συζητάτε με όσους σας λένε ότι έχετε και προβλήματα στην οπτική σας για τα θέματα και υπάρχει και ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ.

Σας μαντρώνουν οι master of puppets' σε μονοθεματικά γκρουπ ενδιαφερόντων και 'αγάπης': 

Μιλάτε για τα δικαιώματα. Τα δικαιώματα των ζώων, των γυναικών, των προσφύγων, των ΛΟΑΤΚΙ, των μουσουλμάνων, των αντισπισιστών.

Αρκεί οι πρόσφυγες να μην είναι από την Ουκρανία και να μην είναι ομογενείς. Τότε "δεν ξέρετε που να τους βάλετε και θα σας τρώνε το φαί". Έτσι μας γράψατε σαν απάντηση στην πρότασή μας για φιλοξενία προσφύγων από την Μαριούπολη.

Ό,τι ακριβώς - δηλαδή - έλεγαν οι άλλοι ΟΜΟΙΟΙ σας - οι άλλοι φασίστες - για τους πρόσφυγες από την ΣΥΡΙΑ, για τους Κούρδους που κάνατε σημαία σας.

Μιλάτε και για τα δικαιώματα των ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ. Είσαστε τόσο ΑΣΤΕΙΟΙ που ξεχνάτε ότι οι ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ, των οποίων τα δικαιώματα "προστατεύετε" είναι εκείνοι που ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΤΕ, όταν εγκλημάτησαν.

ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ κάθε δυνατότητα ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ επί της λειτουργίας των ΘΕΣΜΙΚΩΝ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ. Δεν έχετε ΣΥΝΟΛΙΚΗ θεώρηση της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και των σημερινών προκλήσεων. Είστε περιθωριακοί και 'επι μέρους' γιατί ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ.

Γίνεστε ΕΡΜΑΙΟ, ΟΡΓΑΝΑ, ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ  εκείνων που έχουν κρυφές ατζέντες ΔΙΑΛΥΣΗΣ και σας χαϊδεύουν τα ΝΑΡΚΙΣΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΑ αυτάκια σας με αυτά που θέλετε να ακούσετε. Ενίοτε σας τα δίνουν κιόλας, ώστε να συνεχίζετε να είστε ΑΓΕΛΕΑ ΠΡΟΒΑΤΑ και να μην σκεφτόσαστε.

Δεν είναι τυχαίο ότι όταν η δικαιοσύνη βγάζει απόφαση που σας αρέσει κάνετε διαδήλωση (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) και όταν βγάζει απόφαση που δεν σας αρέσει ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ.

Δεν είναι τυχαίο ότι ΟΛΟΙ ΣΑΣ κάποιον θέλετε να ΛΙΝΤΣΑΡΕΤΕ. Δεν είναι τυχαίο ότι ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ σας - όπως το καταλαβαίνετε - είναι ΥΠΕΡΑΝΩ των προβαλλόμενων από εσάς - τάχα - αξιών σας.

Τι δεν θέλετε να ακούτε; ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ - ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ.

Όποιο και αν είναι το ερώτημα η καλύτερη απάντηση είναι Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ και η ΠΡΟΚΛΗΣΗ το πώς θα λειτουργούν ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ,  ΔΙΑΛΟΓΟΣ είναι Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ.

Η ΔΙΑΛΛΕΚΤΙΚΗ είναι η ΜΕΘΟΔΟΣ.

Δεν είναι τυχαίο ότι είστε - στα λόγια - με την ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ - δηλαδή με την ΣΥΝΘΕΣΗ - αρκεί να μην την ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. 

Εργαλειοποιείτε ΚΑΘΕ ΑΞΙΑ!

Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ όπως αυτές καθορίζονται στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ δεν έχει καμία αξία στις ΠΡΑΞΕΙΣ σας και τις συμπεριφορές σας. Δεν αποτυπώνεται σε όσα αναδεικνύετε ως σημαντικά

Πολλοί από εσάς έχετε ήδη αρχίσει να αμφισβητείτε ανοικτά ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ και τα θεμελιώδη ακόμα άρθρα του Συντάγματος και βέβαια είστε θαυμαστές κάθε απολυταρχικού ηγέτη του κόσμου. Θέλετε φιλία μαζί τους με κάθε κόστος. 

ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΣΑΣ ΡΩΤΑΩ:

 Αν είναι αλήθεια και αποδειχτεί ότι αυτή η ΓΥΝΑΙΚΑ, 'ΜΑΝΟΥΛΑ", ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ κλπ που φέρεται να είναι τέτοια, που κάθε φορά που τσακωνόταν με τον άντρα της σκότωνε και ένα παιδί της ΤΙ ΠΟΙΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ με βάση όσες ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ έχετε γράψει σε προηγούμενες εγκληματικές ενέργειες.

Και ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ που την κάλυπτε επίσης ή δεν καταλάβαινε τι γίνεται γύρω του έχει ευθύνες και πόσες;

Και καλά από το άκρο του ΝΑΖΙΣΜΟΥ ξέρω την απάντηση. ΚΡΕΜΑΛΑ, ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΟΣ κλπ

Από το άκρο του σύγχρονου ΦΕΜΙΝΑΖΙΣΜΟΥ (δεν είναι δικός μου ο όρος, να το γκουγκλάρετε) όμως; ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ εσείς ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ  ριζοσπάστες αριστεροί/ες; 

Διότι αν θέλετε ισόβια για έναν βιασμό ή κρεμάλα για μια 'γυναικοκτονία' - όπως το λέτε, εδώ πρέπει να της πάρουν το κεφάλι μετά από βασανισμό σε δημόσια θέα. Ντα ταβάριτς;

Εγώ πάντως δεν θέλω να επανέλθει η θανατική ποινή γιατί σας ξέρω: 

Θα κρεμάσετε ό,τι σας ενοχλεί μετά, με τέτοια μυαλά που έχετε και έτσι όπως καμαρώνετε για την μαγκιά σας και την μοναδικότητα της αλήθειας σας.

Διότι εσείς νομίζετε ότι ΕΙΣΤΕ ΘΕΟΥΛΗΔΕΣ! 

ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ή ΜΑΛΑΚΕΣ ή ΧΥΔΑΙΟΙ ΨΗΦΟΘΗΡΕΣ ή ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΙ!     

                                                                                                                                                           Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου