Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Δήμος Νέας Ιωνίας: Επαναλειτουργεί το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ

 

Αίσια κατάληξη είχε η παρέμβαση του Δημάρχου Νέας Ιωνίας Παναγιώτη Μανούρη να επιστρέψει το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στο Δήμο μας το οποίο είχε σταματήσει στις αρχές της χρονιάς.

  Από την Τετάρτη 15 Μαΐου ξανάνοιξε τις πόρτες του στην Αλ. Παναγούλη ώστε να εξυπηρετεί και πάλι τους ασφαλισμένους της περιοχής. Το υπουργείο Υγείας αναίρεσε την παύση της λειτουργίας του και έτσι μπήκε τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών που έπρεπε να μεταφερθούν στην Αγία Παρασκευή για τα φάρμακα τους. Στο ενδιάμεσο διάστημα ο Δήμος μας είχε φροντίσει για τη μεταφορά των δημοτών με δικά του μεταφορικά μέσα.

  Ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης δήλωσε ότι «το κλείσιμο του φαρμακείου ήταν ένα από τα πρώτα προβλήματα που προέκυψαν αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας. Εκφράσαμε αμέσως την αντίθεση μας μ αυτήν την απόφαση. Δεν μείναμε με τα χέρια σταυρωμένα, μίλησα ο ίδιος με τον νέο τότε Υπουργό Υγείας κ. Γεωργιάδη και κάναμε συνεχώς όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις στους αρμόδιους φορείς ώστε σήμερα να βρίσκεται και πάλι στην πόλη μας και να μην ταλαιπωρούνται οι δημότες. Τα καταφέραμε. Αυτή η δημοτική αρχή φέρνει αποτελέσματα».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου