Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Μεικτή αποστολή από τα Βριλήσσια στο Μαυροβούνιο για τους διεθνείς ενταξιακούς αγώνες Bοcce


Αναχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης 14 Μαΐου 2024 με προορισμό το Μαυροβούνιο η Μεικτή/ Unified ομάδα Bocce των Special Olympics Hellas. Στην ομάδα συμμετέχουν δύο μαθήτριες από το 2ο Γυμνάσιο Βριλησσίων και δύο ωφελούμενες από το ΚΔΑΠ -ΑμεΑ Κρίκος.

Οι τέσσερις αθλήτριες της Μεικτής Ομάδας Bocce προπονήθηκαν μαζί στα πλαίσια του Εκπαιδευτικού Προγράμματος των Special Olympics Hellas¨"Παίζουμε μαζί. Μαθαίνουμε μαζί" και είναι έτοιμες να διακριθούν στο SNF Unified Sports Competition for Unified Schools, το οποίο διοργανώνεται από τα Special Olympics Montenegro ως εορταστικό κλείσιμο του Προγράμματος των Σχολείων Ενταξιακού Αθλητισμού (Unified Schools) για την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Στους συγκεκριμένους αγώνες συμμετέχουν τα Special Olympics Hellas, τα Special Olympics Bosnia and Herzegovina, τα Special Olympics Serbia και τα Special Olympics Montenegro σε 2 αθλήματα, Bocce και Επιτραπέζια Αντισφαίριση.

Αρχηγός της αποστολής είναι η κα Ειρήνη Τρομπέτα, Προπονήτρια των Special Olympics Hellas στο άθλημα του Bocce και Γυμνάστρια του ΚΔΑΠ ΑμεΑ Κρίκος. Από το 2ο Γυμνάσιο συνοδεύει η καθηγήτρια κα Αναδιώτου.

Εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Βριλησσίων Γιάννη Πισιμίση, η Αντιδήμαρχος Οικογενειακής Πολιτικής , Ισότητας και Προσχολικής Ηλικίας Λίλη Τζίμα βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να αποχαιρετήσει την αποστολή από τα Βριλήσσια και να ευχηθεί στη Λυδία, τη Σταυρούλα, την Έλλη και την Αναστασία, Καλή Επιτυχία!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου