Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ "ΗΘΙΚΗ" ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Ομόφωνα εκδήλωσε το δημοτικό συμβούλιο την "ηθική συμπαράστασή του" στους τρεις υπαλλήλους της οικονομικής υπηρεσίας που συμπερηλήφθηκαν  ως "αλληλεγγύως υπόλογοι" - όπως εξαιρετικά εύστοχα επισήμανε ο πρ. Δήμαρχος Κώστας Παττακός στην πεντακάθαρη δήλωση της παράταξής του για το θέμα - στον καταλογισμό του ποσού των 335000 ευρώ που φέρονται ως "αχρεωστήτως καταβληθέντα" για εκτέλεση εργασιών που αμφισβητείται ότι έγιναν στον καταυλισμό των τσιγγάνων στο Νομισματοκοπείο.

Το θέμα εντάχθηκε στο Δ.Σ. με πρόταση της Λούλας Καρατζά, όπως μπορείτε να ακούσετε στο ηχητικό που ακολουθεί και υποστηρίχτηκε με κατηγορηματικό τρόπο και χωρίς δισταγμούς αρχικά από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Άρη Νόμπελη - ο οποίος θυμίζουμε ότι είχε ήδη τοποθετηθεί ανοικτά και δημόσια για το θέμα, όπως είχε κάνει και η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

Η κα Καρατζά εξήγησε γιατί πρέπει να διαχωριστεί η στάση του δημοτικού συμβουλίου για την υπόθεση, ως προς τους τρεις της οικονομικής υπηρεσίας από τους άλλους εμπλεκομένους.

Στο θέμα τοποθετήθηκε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Στάθης Ανδρεόπουλος με την φράση "δεν έχω αντίρρηση όμως υπάρχει αντίστοιχα άδικη εμπλοκή δημοτικών συμβούλων που δεν εμπλέκονται στον τρόπο εκτέλεσης του έργου και που θα έπρεπε το δημοτικό συμβούλιο επίσης να τους συμπαρασταθεί".
Η πρόταση Ανδρεόπουλου παραπέμφθηκε σε άλλο δημοτικό συμβούλιο και η απόφαση για ΗΘΙΚΗ στήριξη λήφθηκε ομόφωνα με την ψήφο όλων των δημοτικών παρατάξεων.

Στο θέμα παρενέβη και η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Σοφία Κορωναίου η οποία ζήτησε να εξεταστεί σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο και λήψη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ αποφάσεων ουσιαστικής στήριξης των τριών που έχουν μπει σε μεγάλη οικονομική περιπέτεια.

Το ηχητικό απόσπασμα από την συζήτηση του θέματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου