Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ... ΕΞΑΨΑΛΜΟΣ! ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ!

ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΟ


Ο κάμπος καίγεται, οικογένειες καταστρέφονται, σύγχρονοι Καιάδες υποδέχονται παιδιά διαλυμένων οικογενειών, η αυτοδιοίκηση διαλύεται, η χώρα ξεπουλιέται και όμως ....

Οι Ντερμπεντέριδες φούρμαξαν που χρησιμοποίησε ο βουλευτής Καστοριάς την γνωστή φράση του Άρη "Ραντεβού στα Γουναράδικα".

Δεν αφορά εσάς ρε βολεμένοι λακέδες η φράση του Διαμαντόπουλου. 
Την γούνα την δική του και των συντρόφων του εννοούσε ο Άρης ότι δεν τον νιάζει αν θα γδαρθεί με το "άντε θα τα πούμε στα Γουναράδικα" (όπου παίζει να μας γδάρουν αλλά στα φρύδια μας).

Αλλά εσείς ψαρώσατε. ΓΟΥΡΟΥΝΟΤΟΜΑΡΑ, ε ΓΟΥΡΟΥΝΟΤΟΜΑΡΑ. 

Δεν είπε ρε ο Διαμαντόπουλος "ραντεβού στα Γουρουνάδικα" για να το πάρετε προσωπικά. 

ΑΝΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ! Που το μόνο που σας νοιάζει είναι να διαλύσετε τον ΣΥΡΙΖΑ.

Λες και δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος του ....

Οι Χρυσαύγουλοι αναλαμβάνουν την φύλαξη των σχολείων, λέει, τώρα που απολύσατε τους σχολικούς φύλακες. 
Για να μην έχει αμφιβολία κανείς ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ είναι Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ που πρέπει να ηττηθεί για να νικηθεί ο φασισμός.

Αλλάζουμε πορεία

Δηλαδή ρε φίλε Γ.Γ. ειλικρινά πιστεύεις ότι ο τρόπος για να αντιμετωπιστεί η διαφθορά και η ανευθυνότητα στους δήμους είναι να υπογράφει και ένας δωτός, τσολιάς στα τέτοια του όποιου δημάρχου τον προϋπολογισμό;

Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι το χτύπημα στην μίζα, το ρουσφέτι και την διαπλοκή είναι να προσθέσεις άλλον ένα κρίκο στην αλυσίδα του νταραβεριού (για να μπαίνει και άλλος στη μοιρασιά;)

ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ? (... θα μου την πεις γιατί είσαι και γάτος):
ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, να τηρείται ο νόμος για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ των δημάρχων σε δημόσια ανοικτή διαδικασία (όπως προβλέπεται και δεν γίνεται), να γίνεται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΩΝ (το πνεύμα της επιτροπής διαβούλευσης, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΤΑΙ), να υπάρχει ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ (που δεν βάζουν), ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ και να δουλέψουμε για να γίνουν όλοι οι δημότες ΠΟΛΙΤΕΣ και όχι ΠΕΛΑΤΕΣ.

Και αλήθεια, πιστεύεις ότι ΚΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ για την "έγκριση" του προϋπολογισμού από τον "ΤΣΟΛΙΑ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ" του δημάρχου που θα διορίζεται και δεν θα ελέγχεται από κανένα, δεν θα πάει και αυτός στους δημότες; ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!

Ως ύστατο επιχείρημα για να αντικρούσω την θέση σου, θα σε παραπέμψω στον προληπτικό έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου
ΤΗΝ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, τι να σου πω δηλαδή. Από τότε που μπαίνει μια υπογραφή ακόμα τελείωσε η διαφθορά. 

Άσε που μπαίνει σήμερα και ανακαλείται μετά από τρία χρόνια .... γιατί "έτσι μας αρέσει".

Η λύση είναι ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ φίλε μου και ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ. Την κανονική δημοκρατία όμως όχι την γιαλατζί των ... Δοσίλογων Τσολάκογλου (για να σε πειράξω λίγο), την δική μας, που πρέπει να την επαναπροσεγγίσουμε στον ΠΥΡΗΝΑ της,  στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑ, στην δράση μας καθημερινά και όχι ως ιστορικό φετίχ, όχι ως ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΗ ΕΜΜΟΝΉ και ούτε με την πικρία της ήττας.

Καλημέρα φίλε.

Άκου είπε το τσουτσέκι σε ΑΙΡΕΤΟΥΣ "Δεν μιλάω μαζί σας". 
ΡΕ ΑΕΙ ΧΑΣΟΥ! ΜΗΡΜΗΓΚΑΚΙ!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΕ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ!


(συνεχίζεται)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου