Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ - Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΩΝ

Σήμερα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο.

Τα θέματα πολλά. 29 θέματα μεταξύ των οποίων μερικά πολύ σοβαρά, με κορυφαίο την ανάρτηση της μελέτης του Πεύκο Πολίτη.

Την πρόσκληση την έχουμε αναρτήσει (κάντε κλικ στο link για να την δείτε.)

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΣΚΟΥΠΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ 

Βρισκόμαστε ακριβώς 3 μήνες πριν η πόλη να έχει ένα νέο δημοτικό συμβούλιο, μια νέα διοίκηση του δήμου.

Η παράταξη της πλειοψηφίας είναι διαλυμένη.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ  ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ, αφού η λαϊκή εντολή με με την οποία κάθεται στο γραφείο του δημάρχου έχει δοθεί σε ένα άλλο δημοτικό συμβούλιο (σκεφτείτε πόσοι έχουν παραιτηθεί) και μια άλλη, ενιαία πλειοψηφούσα παράταξη, η οποία δεν υπάρχει αφού ήδη καμιά 10αριά πρώην σύμβουλοί του δηλώνουν ότι συγκροτούν δημοτική παράταξη και κατεβαίνουν στις εκλογές για να τον ανατρέψουν (έτσι λένε).

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΣΧΝΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, καλώς ή κακώς. Δεν είναι στην πρόθεση αυτoύ του άρθρου να αξιολογήσει ποιος φταίει, ποιος έχει δίκιο ή άδικο σε ό,τι αφορά την διάσπαση της παράταξης του - της παράταξης δηλαδή  που έλαβε την λαϊκή εντολή να παίρνει αποφάσεις - ούτε να αξιολογήσει το πολιτικό timing ή το ουσιαστικό περιεχόμενο των ανεξαρτητοποιήσεων.

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου όμως - ΘΕΣΜΙΚΑ -  αν είχε ίχνος δημοκρατική συνείδηση δεν θα έφερνε τέτοια θέματα - στρατηγικής σημασίαςγια την πόλη - χωρίς να επιθυμεί να έχει δημοκρατική νομιμοποίηση και ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, όπως θα αποδείξουμε.

Ο Γιώργος Κουράσης αν πίστευε ότι σε τρεις μήνες ο λαός θα του ξαναδώσει την εντολή να συνεχίσει, με μια ανανεωμένη δημοτική ομάδα, θα είχε το ΦΙΛΟΤΙΜΟ και ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ  να ΠΑΓΩΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ - για τρεις μόνο μήνες -  τις αναρτήσεις για το Πέυκο Πολίτη, να εξηγήσει στον λαό τις στρατηγικές επιλογές του (που δεν είναι καθόλου  ουδέτερες) και να λάβει λαϊκή εντολή πριν δεσμεύσει την πόλη με έωλες και ΠΡΟΧΕΙΡΕΣ απόφασεις, από ένα δημοτικό συμβούλιο σκορποχώρι.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΟΥΡΑΣΗΣ!

Ο ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΣ έχει βαθιά αντιδημοκρατική, αυταρχική αντίληψη και λειτουργεί μόνο με ένα κριτήριο: Πώς θα επιβάλλει την άποψή του και πώς θα εξυπηρετήσει τα συμφέροντα που εκπροσωπεί (καλώς ή κακώς εννοούμενα συμφέροντα.)

Και όπως όλοι οι αυταρχικοί εξουσιαστές κάνει τα πάντα για να γαντζωθεί στην εξουσία, προσπαθώντας να "κοροϊδέψει τους χωριαταραίους" και να τους υφαρπάξει την ψήφο.

Διορισμοί με το τσουβάλι πενταμηνιτών που έχουν γεμίσει το δημαρχείο και βέβαια τον Ιούνιο θα είναι πάλι άνεργοι.
Φωτογραφίες μπροστά σε κάδους και .... άκρατη ρουσφετολογία.

ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΛΑΪΚΙΣMΟΥ.

Σήμερα δεν ξέρουμε αν θα είναι εκεί οι γνωστοί πρόθυμοι της υποτιθέμενης αντιπολίτευσης για να βοηθήσουν τον Κουράση να έχει απαρτία ώστε να επιβάλλει τις στρατηγικές επιλογές του στην πόλη ή θα λειτουργήσουν τα δημοκρατικά αντανακλαστικά τους για να του πουν
"ΜΕΓΑΛΕ ΟΧΙ!
ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ, ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΓΝΩΜΕΣ, ΔΕΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΤΗΚΕΣ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ".
"Αν σε ξαναψηφίσει ο λαός τότε προχωρά".
Αν είναι εκεί, και του κάνουν απαρτία χωρίς αυτή να είναι  προερχόμενη από την εικοσιπεντάδα του, παριστάνοντας και καλά τους "σοβαρούς" θα έχουν συνδράμει σε αντιδημοκρατική παρεκτροπή και μάλιστα σε θέματα στρατηγικού χαρακτήρα όπως το θέμα του ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ (θα τα πούμε αναλυτικά).

Και αν πάλι έχει ο Κουράσης απαρτία από την εικοσιπεντάδα του, αν οι ανεξαρτητοποιημένοι είναι εκεί για να ψηφίσουν τις αναρτήσεις ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ στο θέμα της Ελευθέρας Πεντέλης και τις εισφορές των μεγάλων ιδιοκτησιών,  ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ και τσάμπα παριστάνουν τους "αντάρτες".

Οφείλω να κάνω μια βαρύγδουπη δήλωση από αυτές που δεν μου αρέσουν:

ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ! ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου