Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Συνελήφθη Δ/ντης χειρουργός στο παίδων για φακελάκι



Συνελήφθη, σήμερα (18-3-2016), από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, 61χρονος γιατρός, Διευθυντής Τμήματος Νοσοκομείου της Αθήνας, κατηγορούμενος για δωροληψία υπαλλήλου.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία ημεδαπής ότι ο συγκεκριμένος γιατρός απαίτησε από την ίδια και τον σύζυγό της, την καταβολή (350) ευρώ, προκειμένου να χειρουργήσει την ανήλικη κόρη τους.

Σήμερα, μετά τη χειρουργική επέμβαση του παιδιού, ο γιατρός κάλεσε στο γραφείο του την καταγγέλλουσα και τον σύζυγό της, όπου απαίτησε και έλαβε το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, το οποίο είχε νωρίτερα προσημειωθεί.

Άμεσα, επενέβησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, που επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο και συνέλαβαν τον γιατρό. Σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκε και κατασχέθηκε το ανωτέρω προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί αύριο (19-3-2016), στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, με τη Διεύθυνση όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210-8779700 και στο 10301.

http://www.astynomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου