Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΕΧΩ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ .....

ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΡΑΣΗ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ, ΟΧΙ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥΛΩΧΤΑ!

ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ (αλλά τι να πεις ρε Γιώργο, Τον Κινέζο θα κάνει και θα το παίζεις .... "δεν ασχολούμαι" είμαι υπεράνω)

Μια βδομάδα πριν πάρω την κλήση σε προκαταρκτική για την μήνυση εκείνης που μας αποκάλεσε όλο το Νταβιέικο ΤΡΕΛΟΣΟΓΟ μέσα στο δημαρχείο και ο δήμαρχος Κουράσης δεν της έκανε ούτε καν παρατήρηση (ξέρει το δημαρχείο γιατί τρέμει σαν το ψάρι μπροστά της ο .... Κουταλιανός) και ενώ ήξερε ότι είχε αποδεχτεί από τον Ιανουάριο που κατατέθηκε η μήνυση ότι θα καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας μου, ο κουτοπόνηρος αρβανίτης πήγε να μου παίξει και παιχνιδάκι, λες και μασάμε κουτόχορτο.

Έβαλε την γραμματέα του στον ΣΒΑΠ (βέβαια να ξέρεις αναγνώστη μου, του πληρώνουμε και γραμματέα ) να μου πουλήσει εκδούλευση.

"Θέλουμε να μας στείλετε μια προσφορά για να βάλουμε το banner του DAILY DEALS στην Πλατεία" ( ο ΣΒΑΠ κάνει δωρεάν διαφήμιση σε εταιρίες μεν αλλά η παρέα εκδίδει ιδιωτικά και κανένα διαφημιστικό τεύχος, δεν τρέχει τίποτα που απαγορεύεται να κάνεις ιδιωτικά την δουλειά που κάνεις για δημόσιο οργανισμό.... αυτά είναι πταίσματα έτσι και αλλιώς, για τους εκλεκτούς του συστήματος).

Θα μας συμπεριλάβετε στα μέσα που θα διαφημιστείτε, την ρώτησα γεμάτος απορία;
(έλα Παναγία μου, σκέφτηκα, κάποιος φούρνος θα γκρέμισε).

- Ναι βέβαια, ο Πρόεδρος είπε ....

(Λεφτά μας δίνουν, ξύλο θα φάμε .... σκέφτηκα για να πω την αμαρτία μου. Πρόσεχε Πόντικα, το τυρί το βλέπεις, κοίτα για την φάκα)

- Θα το βάλετε και σε άλλα τοπικά μέσα" ρωτάω για να μην μας κατηγορήσουν εμάς για .... διαπλοκή και ως υπεύθυνους που ανοίξαμε την φάμπρικα των διαφημίσεων από τον ΣΒΑΠ, λόγω πολιτικής επιρροής (και καλά).

- Βέβαια, μου απαντάει η συνεργάτης του Αεικίνητου. Σε πολλά.

- Οκ! Ευχαριστούμε πολύ. Καθορίστε εσείς από τον ΣΒΑΠ μόνοι σας τι ποσό θέλετε να διαθέσετε για την ΠΛΑΤΕΙΑ, υπόχρεοι που μας συμπεριλάβατε πρώτη φορά στην κατανομή.

Μετά από μερικές μέρες,  επικοινωνούμε ξανά με την συνεργάτη του Κουράση.

- "Μπορούμε να σας βάλουμε banner για τρεις μήνες με 80 ευρώ τον μήνα (μαζί με ΦΠΑ) αλλά θα μας κάνετε προσφορά να μας κρατήσετε το banner για έξι μήνες - θα μας προσφέρετε τρεις μήνες δώρο. Παρακαλώ να μας το στείλετε και γραπτώς ότι αποδέχεστε."

- ΟΚ ΕΝΤΑΞΕΙ, όπως θέλετε, απαντάμε. Και στέλνουμε το email.

Έρχεται το δημιουργικό του banner για να το βάλουμε στην ΠΛΑΤΕΙΑ και να πάρουμε 240 ευρώπουλα, μετά από τρεις μήνες, όπως μας ενημέρωσαν.

(Αν εγκρίνει ο επίτροπας την δαπάνη, που πολύ αμφιβάλω έτσι και αλλιώς αλλά λες "δεν βαριέσαι" εδώ έχουμε χάσει λεφτά από δουλειές με υλικά, με κοστολόγια, το banner θα μας χαλάσει; Άσε που θα μας λένε και κομπλεξικούς αν πούμε όχι, άσε που στο κάτω κάτω ιδιωτικό μέσο είμαστε).

Όμως επειδή είμαι (ο .... υπερβολικός όπως λένε) καχύποπτος όταν πρόκειται για το Κουρασέικο ... κρατάω και μια γάτα.

Δεν ανεβάζω αμέσως το banner, κάνω τον Κινέζο κάνα δυο μέρες για να το δω πρώτα στους .... ανταγωνιστές.

Γιατί τον ξέρω βλέπεις.

Είναι ικανός να λέει ότι έβαλε την διαφήμιση στην Πλατεία γιατί τον πιέσαμε εμείς οι κακοί εκβιαστές και μετά "εξ αυτού" αναγκάστηκε για λόγους "ισότητας" να το δώσει και στους άλλους συναδέλφους.

Και να φταίμε πάλι εμείς αν τυχόν κάποιος του την πέσει που μοιράζει δημόσιο χρήμα στα ΜΜΕ.

Το banner ανέβηκε στα άλλα μέσα - παίζει ακόμα - και πάνω που θα το ανεβάζαμε και εμείς (γιατί παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα δεν είμαστε ιεραπόστολοι, αν μας δίνουν λεφτά ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ τα παίρνουμε, άλλο η πολιτική κριτική και άλλο το φαΐ), σκάει η κλήση για την μήνυση της Κούκα.

ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ.....

Πώς την είδες;

ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕΣ 240 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΕΥΜΕΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ και ντρεπόσουν;

- "Τσάκο240 ευρώ (βγάλε ΦΠΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ δηλαδή 120 και σε τρία τέρμινα) για να κάνεις τον μαλάκα που πήγα να καταθέσω εναντίον σου"

ΠΟΣΟ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΩΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ......

Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου