Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Όμιλος ΙΑΣΩ: Silver βραβείο στα Hellenic Responsible Business Awards 2020

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε silver βραβείο για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης "δίπλα σας" στην κατηγορία...

Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

Ο Κιμ Γιoνγκ Ουν απαγόρευσε τα τζιν και τα «τρυπήματα για σκουλαρίκια»


Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν, σε μια προσπάθεια οι πολίτες της χώρας να απαλλαγούν από καθετί δυτικό, απαγόρευσε τη χρήση τζιν στους πολίτες. Όπως μεταδίδουν ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης, πέρα από την απαγόρευση των τζιν, επιβλήθηκε και απαγόρευση στα «τρυπήματα για σκουλαρίκια».

Αν και ο νόμος αυτός έχει πανεθνική ισχύ, η απαγόρευση θα επικεντρωθεί κυρίως στην επαρχία της Βόρειας Χαμγιόνγκ και στην επαρχία Γιάνγκανγκ που βρίσκονται κοντά στην Κίνα. Η Πιονγιάνγκ φέρεται να ανησυχεί ιδιαίτερα για το γεγονός πως οι κάτοικοι στις περιοχές αυτές είναι περισσότερο εκτεθειμένοι στην «έξω επιρροή» και συνεπώς στη δυτική μόδα.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Daily Telegraph», οι πολίτες θα παρακολουθούνται από ομάδες πιστών νεαρών στο καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν και όποιος συλλαμβάνεται να παρεμβαίνει το νόμο θα τιμωρείται σκληρά. Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μόλις λίγους μήνες μετά την αναγγελία του Κιμ Γιονγκ Ουν αναφορικά με το μάκρος των μαλλιών των ανδρών, το οποίο «θα πρέπει να είναι μέχρι 2 εκατοστά».

http://www.zougla.gr


ΣΧΟΛΙΟ: Σε καλό δρόμο είμαστε προς τον κομμουνισμόν εις την Λαϊκή Δημοκρατία του Χαλανδριστάν. 
Εδώ αρχίζουμε από τα .... ΤΑΚΟΥΝΙΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *