Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

ΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ: Ο ΣΥΜΕΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ - ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ - ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ Δ.Σ - ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ.


Είναι η ώρα να αποδείξουμε και στον πιο δύσπιστο καργαριστερό, πασόκο ή συριζαίο οπαδό του ότι ο Συμεών είναι ο πιο αναξιόπιστος - μετά τον Αεικίντηο δάσκαλό του - και καλά προοδευτικός δήμαρχος  Χαλάνδριου, έχει τεράστιο σύμπλεγμα ανωτερότητας, πιστεύει ότι μπορεί να κοροϊδέψει και να την φέρει στους πάντες και άνετα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί - ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ - πολιτικός ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

(Αναφέρομαι  στους κεντροαριστερούς και καργαριστερούς γιατί έτσι και αλλιώς οι δεξιοί κάνουν  πάρτυ με το κελεπούρι που τους έλαχε για να κάνει την απώλεια της διοίκησης του δήμου από τον Αεικίνητο  μια σύντομη παρένθεση  - αυτό σχεδίασαν υποστηρίζοντάς τον, αυτό ελπίζουν - γι΄αυτό του λένε "ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕΓΑΛΕ - ΒΓΑΛΕ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ, δώσε εσύ στους δανειστές αυτά που υποσχεθήκαμε εμείς, να βγούμε μετά εμείς λάδι και να παριστάνουμε τους σωτήρες της πόλης από την κακή αριστερά").

Σήμερα θα σας ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ  - αρκεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο να διαβάσετε - πώς ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ του,  ο Συμεών επιχείρησε να ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ το δημοτικό συμβούλιο της πόλης και να οδηγήσει σε ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ για την μίσθωση του ακινήτου του ΤΑΙΠΕΔ - του ΧΕΥ 9, με την απόπειρα λήψης μιας ΕΜΜΕΣΗΣ απόφασης του ΔΣ - κεκαλυμμένης - για να αποφύγει την ξεφτίλα στην οποία οδηγήθηκε δύο μήνες μετά, από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του ΜΑΪΟΥ, τα επίσημα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της οποίας φέρνουμε σήμερα (που είναι Κυριακή και έχεις 10 λεπτά να αφιερώσεις για να διαβάσεις και να μην σε θεωρούν μπαμπουίνο που τον κοροϊδεύουν) στην δημοσιότητα.

Ο πολιτικός απαεώνας Συμεών, φέρνει στο συμβούλιο πρόταση για "κατ' αρχήν έγκριση μίσθωσης ακινήτου για την στέγαση των υπηρεσιών καθαριότητας" και ζητάει - και καλά - με αυτόν τον τίτλο έγκριση για ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ενώ είχε ήδη από τον Απρίλιο κλείσει το ντηλ με το ΤΑΙΠΕΔ!

Και τι είναι "κατ' αρχήν" μίσθωση;
Όπως λέμε "ολίγον έγκυος" ή "πολύ θανατφόρο";

Απόφαση που αν είχε ληφθεί όπως την έφερε στο ΔΣ θα είχε καλύψει την ανάγκη νομιμοποιητικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου στην συμφωνία - που όπως έχουμε ήδη αποδείξει - είχε κάνει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ, χωρίς καμία έγρκισηαπό συλλογικό όργανο του δήμου - ο Κόκκινος Σουλτάνος - ,με το ΤΑΙΠΕΔ ένα μήνα πριν, ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ (με βάση το πρακτικό της ΕΑΔ Α.Ε.) πκαι έψαχνε να βρει τρόπο να περάσει από το ΔΣ χωρίς να αναγκαστεί να δώσει πολλές εξηγήσεις στην - όποια - αντιπολίτευση αλλά κυρίως στα γίδια του ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΗ, έστω και αν την είχε υποκλέψει και είχε φύγει όλη η αντιπολίτευησ από το συμβούλιο..

Δυστυχώς για εκείνον εκείνη την ημέρα δεν μάσησα στην μεθόδευση Κουράση να ακολουθήσω την "αντιπολίτευση της φωτοτυπίας" , έμεινα στο δημοτικό συμβούλιο, έδωσα μόνος μου την μάχη - ο  Γ. Λαδόπουλος ήρθε απλά για να υπερψηφίσει -  δέχτηκε τελικά ο Συμεών και ο ΄Π. Τακόπουλος (νομικός σύμβουλος) να αλλάξει τον τίτλο της απόφασης από "έγκριση μίσθωσης" σε "έγκριση σκοπιμότητας διενέργειας δημοπρασίας" - χωρίς δηλαδή να θεωρείται ΔΕΔΟΜΕΝΗ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ!

Αυτό ανάγκασε τον Συμεών να έρθει μετά από δύο μήνες και να ζητήσει απότ ο ΔΣ καθαρή και απροκάλυπτη απόφαση έγκρισης των χειρισμών του μετο ΤΑΙΠΕΔ, και να έχει έτσι τις απώλειες που είχε και να περάσει την απόφαση καθαρά με την δεξιά και μόνο.

Τότε μου είπε να γράψω βιβλίο.

ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ. Μαζεύω σιγά - σιγά το υλικό για την έκδοση. Τον τίτλο τον έχω έτοιμο: "ΣΥΜΕΩΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΥΟΥ ΧΑΛΑ ΝΤΕΡΕ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΓΟΡΑΣΕΙ"

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ - και καλώς - ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ - με απόφαση της Ο.Ε. - έχει αναθέσει (επί πληρωμή) στην Γιάννα Αθανασάτου και τον Πόλυ Τακόπουλο να την αντικρούσουν.

Περιμένουμε τα αποτελέσματα, αλλά μέχρι τότε ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ και την συζήτηση μεταξύ των παρόντων συμβούλωνων.

ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΗ!

Υπάρχει μόνο ακόμα κάτι σημαντικό να είναι δημοσιοποιημένο - είναι η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ή ΑΠΟΔΟΧΗ του Συμεών ότι ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΙΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ή ΑΓΟΡΑΣ της δημόσιας έκτασης προς το ΤΑΙΠΕΔ.
Μόλις είναι έτοιμα  και εκείνα τα πρακτικά θα τα αναρτήσουμε για να δεις ΄ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ !!!



ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ:
 

 

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου