Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ - ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ

Αν είχαμε δημοκρατία το δημοτικό συμβούλιο της πόλη θα ενημερωνόταν για αλλαγές στο πολεοδομικό καθεστώς μεγάλων χώρων στον δήμο.
Μάλιστα θα τις ενέκρινε αυτές τις αλλαγές, δεν θα του τις καπέλωναν.

Στην χώρα που την έλεγαν παλιά Ελλάδα όμως δεν συμβαίνει έτσι.

Σε παρασκήνια λαμβάνονται οι αποφάσεις, δημιουργούνται τετελεσμένα κι μετά καλούνται οι αιρετοί - οι εκπρόσωποι του λαού - μην χέσω - να επικυρώσουν όπως θα κάνουν απόψε τα γίδια της πλειοψηφίας και οι συνοδοιπόροι τους.
 Όπως ο κερατάς που μαθαίνει τα κερατιάτικα του τελευταίος, το δημοτικό συμβούλιο της πόλης το βράδυ θα μάθει ότι το βίασαν και θα εγκρίνει τον βιασμό του δια ψηφοφορίας.

Την Δευτέρα - 4 Ιουλίου2016 - οι δημοτικοί σύμβουλοι ενημερώθηκαν ότι τον Σεπτέμβριο του 2015, εν κρυπτώ και παραβύστω για τον χώρο του ΧΕΥ εκδόθηκε ΦΕΚ καθορισμού χρήσεων με υπουργική απόφαση - φετφά!

Προφανώς η διοίκηση του δήμου ήταν ενήμερη και έχει συμφωνήσει για να μην διαμαρτύρεται και να μην καλεί σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις όπως παλιά, για το κυβερνητικό σομπρέρο.

Και βέβαια με αυτό το ΦΕΚ,  καταρρίπτεται κάθε παπάτζα που λέγεται χρόνια, ότι δηλαδή δεν μπορεί να καθοριστούν χρήσεις για το ακίνητο στο νεκροταφείο.
Είδατε;
Όλα μια υπουργική απόφαση είναι στις Μπανανίες.

Πώς το έλεγε ο Παττακός;
Αποφασίζομεν και ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου