Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΡΟΥΣΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΟΥΡΑΣΗ



Με έκπληξη διάβασα τη νέα αλλαγή της στάσης που από κοινού συμφωνήθηκε στην διαπαραταξιακή συνάντηση της 27/11/2017.

Όπως ρητά συμφωνήθηκε θα γίνει νέα συνάντηση σήμερα 28/11/2017 στις 13:00 προκειμένου να κατατεθούν οι απόψεις της διοίκησης σε σχέση με τις 12 προτάσεις που καταθέσατε.

Σας περιμένω στην προκαθορισμένη συνάντηση με την ειλικρινή διάθεση να γίνει κάθε ενέργεια που θα συμβάλει στην από μέρους σας ψήφιση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού.

Όπως άλλωστε τόνισα και χθες καμία εκ των προτεινομένων από μέρους σας μελετών ή προγραμμάτων δεν βρίσκεται εκτός του προγραμματικού πλαισίου δράσης της διοίκησης του δήμου και όπως θα δείτε και στην πρότασή μας έχουν υιοθετηθεί σχεδόν κατά 90%.

Σε ότι αφορά τις δήθεν προσβλητικές από μέρους μου καταγγελίες, σας καλώ να ξαναδιαβάσετε τις ανακοινώσεις και τις δηλώσεις του δήμου και του δημάρχου και να τις συγκρίνετε με τις αντίστοιχες δικές σας.

Σε κάθε περίπτωση η ανταλλαγή προσωπικών ύβρεων, συκοφαντικών κατηγοριών και προσωπικών επιθέσεων απάδει των διαδικασιών του δημοτικού συμβουλίου και δεν βοηθά στη δημιουργία κατάλληλου προς διαβούλευση κλίματος.

Με την πεποίθηση ότι θα συμβάλετε στην εξεύρεση λύσης επ΄ωφελεία των πολιτών, προσβλέπω στη συμμετοχή σας στη νέα συνάντηση σήμερα 28/11/2017 όπως συναποφασίσαμε χθες.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΣΥΜΕΩΝ (ΣΙΜΟΣ) ΡΟΥΣΣΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου