Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ



Επί τέσσερις ώρες συνεδρίαζαν εχθές οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων με την διοίκηση του δήμου και την οικονομική υπηρεσία για εξεύρεση λύσης άρσης του αδιεξόδου που έχει προκύψει με την μη ψήφιση του ΤΠ.

Από την σύσκεψη έλειπαν οι Σ. Ανδρεόπουλος και Σ. Λαδόπουλος ενώ οι ανεξαρτιτοποιηθέντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας, εκπροσωπήθηκαν από τον Γ. Λιερό και τον Π. Τζούρα.

Η διαδικασία - παρά τις αντίθετες προβλέψεις - δεν κατέληξε σε αδιέξοδο, με αποτέλεσμα ο Συμεών να ζητήσει την διακοπή της για να δοθεί χρόνος στις υπηρεσίες να κοστολογήσουν τις προτάσεις των επικεφαλής των παρατάξεων και την  δυνατότητα να συμπεριληφθούν αυτές στο ΤΠ και τον προϋπολογισμό.

Η σύσκεψη θα συνεχιστεί σήμερα στις 1 το μεσημέρι με στόχο να οριστικοποιηθούν οι τροποποιήσεις που θα πάνε στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο.

Δεν θα μετέχει στην συνέχεια της διαβούλευσης η Λούλα Καρατζά η οποία είπε ότι το κόμμα της έχει πάρει απόφαση να καταψηφίσει έτσι και αλλιώς τον προϋπολογισμό που συντάσσεται με βάση τις προδιαγραφές του παρατηρητηρίου της αυτοδιοίκησης που απαγορεύει να γράφονται κονδύλια προς διεκδίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου