Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


Κύριε Δήμαρχε,

Σε συνέχεια της χθεσινής συνάντησης των επικεφαλής των παρατάξεων, με θέμα συζήτησης το Τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου, για το έτος 2018, σας κατέθεσα δώδεκα (12) τεκμηριωμένες προτάσεις, που η Παράταξή μας, θεωρεί απαραίτητες, να συμπεριληφθούν στο Τ.Π., ώστε να τεθούν οι βάσεις άμεσες αλλά και μακροχρόνιες, για την διαμόρφωση συνθηκών βιώσιμης πόλης στο Χαλάνδρι.

Οι εν λόγω παρεμβάσεις αφορούν σε οκτώ (8) μελέτες, δύο (2) εργασίες και δύο (2) κοινωνικά προγράμματα.

Επίσης στην συνάντηση σας έθεσα, όπως και το σύνολο των παρατάξεων και των Δημοτικών Συμβούλων που καταψήφισαν το Τεχνικό Πρόγραμμα, και παρέστησαν στην συνάντηση αυτή, ως όρο για οιαδήποτε συναίνεση και συνεργασία στο περαιτέρω έργο της Δημοτικής Αρχής την ανάκληση εκ μέρους σας όσων προσβλητικών και συκοφαντικών καταγγελιών κάνατε, μετά την καταψήφιση από την πλειοψηφία του Δ.Σ. του Τεχνικού Προγράμματος.

Μετά από αυτά, αναμένω τις δικές σας έγγραφες απαντήσεις :

1. Εάν προτίθεστε, να ανακαλέσετε τις προσβλητικές για τους συναδέλφους και εμένα προσωπικά, καταγγελίες σας.
2. Εάν προτίθεστε, να συμπεριλάβετε τις προτάσεις μας στο υπό ψήφιση Τεχνικό Πρόγραμμα. ώστε, η παράταξή μας να τοποθετηθεί υπεύθυνα στο Δημοτικό Συμβούλιο.


Με εκτίμηση
Γιώργος Κουράσης
Τ. Δήμαρχος Χαλανδρίου

Υ.Γ. Παρακαλώ όπως οι απαντήσεις σας, να περιέλθουν σήμερα σε μένα μέχρι τις 13:00, ώστε να έχω το χρόνο, της διαβούλευσης με τους συνεργάτες μου, για τον καθορισμό της περαιτέρω στάσης μας, στο Δ.Σ.

Είναι αυτονόητο, ότι από το περιεχόμενο των απαντήσεων σας, θα κριθεί εάν είναι απαραίτητη, νέα προ του Δ.Σ. συνάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου