Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

EΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ

ΑΠΟ ΤΑ 4 αποσπάσματα κειμένων που παραθέτω

Ποιο είναι της ΛΑΕ ?
Ποιο, της Πρωτοβουλίας Πρωτοβ Σωματείων?,.
Ποιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ?
Ποιο του ΚΚΕ?



1. Mία από τις μεγαλύτερες προσφορές του ΣΥΡΙΖΑ στο σύστημα είναι ο εξωραϊσμός του ιμπεριαλισμού, του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ, με τις οποίες "μοιράζεται κοινές αξίες", όπως είπε ο Τσίπρας στη συνάντηση με το "διαβολικά καλό" Τραμπ.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ νομιμοποίησε την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο. Δεσμεύτηκε για επέκταση και αναβάθμιση των αμερικανοΝΑΤΟϊκών βάσεων στην Ελλάδα. Δαπανά τεράστια ποσά, τα οποία χρυσοπληρώνει ο ελληνικός λαός για την αγορά πολεμικού υλικού, που δεν έχει σχέση με την άμυνα της χώρας. Αναβαθμίζει τη συνεργασία με κράτη-δολοφόνους, όπως το Ισραήλ και η Σαουδική Αραβία. Εξελίσσεται σε "βαποράκι" του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια, με στόχο την προώθηση των σχεδίων του. Για αυτό το λόγο αναζωπυρώνεται και η υπόθεση της ονοματολογίας για την ΠΓΔΜ.

2. H κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, επισπεύδοντας τις εξελίξεις για μια άρον-άρον και όπως- όπως ”διευθέτηση”-μπάλωμα του προβλήματος με τη FYROM, λειτουργεί ως όργανο και εκτελεστής συμβολαίου προς τις ΗΠΑ, οι οποίες για να εξυπηρετήσουν τις πολιτικό-στρατιωτικές επιδιώξεις τους στην περιοχή επιθυμούν διακαώς την γρήγορη ένταξη της FYROM στο ΝΑΤΟ και την δημιουργία ενός ακόμα ευρωατλαντικού προτεκτοράτου στα Βαλκάνια.
Η Ελλάδα, ο ελληνικός λαός τα Βαλκάνια αλλά και η FYROM δεν έχουν κανένα συμφέρον από την ένταξη της τελευταίας στο ΝΑΤΟ και γενικότερα από τη παρουσία και το ρόλο του ΝΑΤΟ στην περιοχή.
Το ΝΑΤΟ αποτελεί, αντίθετα, όργανο πολέμου, κηδεμονίας, διαιρέσεων, εντάσεων, εθνικισμών και ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων στην Βαλκανική, στην ευρύτερη περιοχή μας, στην Ανατ. Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή, όπως αποτελεί εργαλείο νεοψυχροπολεμικής πολιτικής.

3. Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που υπηρετεί τους σχεδιασμούς του ιμπεριαλισμού και του ΝΑΤΟ στην περιοχή, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της ελληνικής ολιγαρχίας και του ευρωμνημονιακού σφαγείου.
Παλεύουμε για την έξοδο από το ΝΑΤΟ, για να φύγουν οι βάσεις και τα πυρηνικά από τη χώρα.
Είμαστε ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς στα Βαλκάνια για τους αγωγούς και τα ενεργειακά κοιτάσματα, τμήμα των οποίων είναι και η συζήτηση για τους όρους ένταξης της FYROM στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, που είναι η ουσία του ζητήματος πίσω από την διαμάχη για το «όνομα».

4. Θα φέρνει σε πρώτη γραμμή την πάλη ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στα Βαλκάνια και τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς, τμήμα των οποίων είναι και η συζήτηση για τους όρους ένταξης της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, που είναι η ουσία του ζητήματος πίσω από την διαμάχη για το «όνομα». Θα καταγγέλλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που υπηρετεί τους σχεδιασμούς του ιμπεριαλισμού και του ΝΑΤΟ στην περιοχή, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της ελληνικής άρχουσας τάξης.

Παραθέτω τα παραπάνω αποσπάσματα γιατί όλα τα ΜΜΕ κάνουν ότι υποστηρίζουν το συλλαλητήριο στην ουσία όμως υποστηρίζουν την Γραμμή ΗΠΑ ΝΑΤΟ ΕΕ και αυτήν και μόνο προωθούν και γιατί ΣΤΑ ΚΥΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ όπως βλέπετε, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κοινή δράση, διότι προφανώς υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες στην τακτική, και αυτό είναι το μεγάλο παράπονο θέλω να πιστεύω κάθε πατριώτη.

Και αν μου είναι πολύ στενάχωρο να βλέπω αριστερούς να συναγελάζονται με τον κάθε κ Φραγκούλη άλλο τόσο απεχθάνομαι να βλέπω αριστερούς να τα βρίσκουν με προσφάτους διεθνιστές δημοκράτες και αντιφασιστές όπως ο Παπαδημούλης η Μπακογιάννη ,ο Χατζησωκράτης ,ο Λομβέρδος κλπ

Φτάνουν οι μεταξύ μας αφορισμοί!!!

ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ


ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1. ΚΚΕ, 2. ΛΑΕ 3 Πρωτοβουλία. Πρωτ, Σωματείων. 4.ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου