Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ


Την πρώτη περίοδο εγγραφών (9- 31 Μαΐου 2018) για τις πιστοποιημένες σπουδές δημοσιογραφίας επιπέδου NCFE LEVEL 5 (ισότιμη με πανεπιστημιακούς τίτλους τύπου BA –Bsc) ανακοίνωσαν η ιστοσελίδα http://edu.typologos.com/ και το Σπουδαστήριο Τεχνών και Επιστημών «Κουίντα» (https://organization.koyinta.gr/el/spoudastirio-texnon-kai-epistimon.html και οι οποίες υλοποιούνται μέσω hangout ή skype υπό τη μορφή της τηλεδιάσκεψης. Ωστόσο, εγγραφές θα γίνονται συνεχώς.

Επίσης, πραγματοποιούνται και σπουδές δημοσιογραφίας επιπέδου Κέντρου Δια Βίου Μάθησης. Σε κάθε διδακτική ενότητα υλοποιούνται ασκήσεις και γραπτή εργασία από τους σπουδαστές . Παράλληλα, οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να πειραματιστούν στις νέες μορφές δημοσιογραφίας μέσω της πλατφόρμας ασύγχρονης εκπαίδευσης http://edu.typologos.com/.
Παρέχεται η δυνατότητα πρακτικής εξάσκησης στον www.typologos.com και συνολικά σε πέντε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Διαδικτυακά ή Έντυπα).

Μερικά λόγια για το πρόγραμμα σπουδών:

Η εκπαίδευση παρέχεται σε ένα «οργανωμένο εκπαιδευτικό πλαίσιο εκτός του τυπικού εκπαιδευτικού συστήματος και μπορεί να οδηγήσει στην απόκτηση Πιστοποιητικών ή Βεβαιώσεων». Τα παρεχόμενα προγράμματα πραγματοποιούνται σε συνεργασία με πανεπιστήμια και φορείς πιστοποίησης του εξωτερικού ή προγράμματα του Κ.Δ.Β.Μ που έχουν αναπτυχθεί για την κάλυψη αναγκών της τοπικής αγοράς.

Οι συγκεκριμένες σπουδές εφοδιάζουν τους συμμετέχοντες με θεωρητική και πρακτική γνώση που απαιτείται για την έναρξη μιας καριέρας στον χώρο της Επιστήμης των τεχνών των media ή για την εξέλιξη σε ανώτερες διοικητικές θέσεις (για όσους ήδη δραστηριοποιούνται στους κλάδους).

Σκοπός του προγράμματος είναι η συνολική κατανόηση του πεδίου των γνώσεων, αφού αυτές μπορούν να αξιοποιηθούν σε μια σειρά διαφορετικών επαγγελματικών τομέων, όπως είναι η δημοσιογραφία, η επικοινωνία, οι δημόσιες σχέσεις, οι πωλήσεις, η διαφήμιση κι άλλων.

Ο διδάσκων

Διδάσκων είναι ο δημοσιογράφος- συγγραφέας, Νικόλαος Μόσχοβος, ο οποίος γεννήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 1964 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στο ΙΕΚ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ και είναι πιστοποιημένος e-journalist από το People Cert. Είναι dr Literature της World Academy of Arts and Culture (WAAC).

Π;ώς γίνονται οι εγγραφές

Οι ενδιαφερόμενοι- ενδιαφερόμενες συμμετέχοντες για το πρόγραμμα δημοσιογραφίας μπορούν να εγγραφούν εδώ:
https://docs.google.com/forms/d/1L-7rFuMev341pcHvsumeHthdwH5dGUwFQHHbWLv30r8/viewform
Ακόμα, μπορούν να επικοινωνήσουν για εγγραφές μέσω των εξής σελίδων στο Facebook:
https://www.facebook.com/edu.typologos/
ή https://www.facebook.com/events/2077133735860286/

Πληροφορίες δίνονται και εγγραφές πραγματοποιούνται στα email: edu.typologos@gmail.com και info@koyinta.gr, καθώς και στο κινητό με αριθμό κλήσης: 6944-18.17.72.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου