Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

ΙΑΣΩ: 3η Επιστημονική Ημερίδα "Δίδυμος Κύηση Up to Date"

Το τμήμα Εμβρυομητρικής Ιατρικής του ΙΑΣΩ σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Διάγνωσης και Θεραπείας του Εμβρύου, διοργανώνουν την 3η επιστημονική ημερίδα με θέμα "Δίδυμος κύηση Up to Date", το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 και ώρα 10:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κλινικής ΙΑΣΩ, Λ. Κηφισίας 37-39 στο Μαρούσι.

Οι επιστημονικοί συνεργάτες της κλινικής και εξειδικευμένοι Ιατροί στο χώρο της Μαιευτικής και Γυναικολογίας και της Εμβρυομητρικής Ιατρικής, θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Υπερηχογραφίας, εστιάζοντας στη δίδυμο κύηση. Η συχνότητα της διδύμου κύησης τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί δραματικά, λόγω των τεχνικών υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και της αύξησης του μέσου όρου ηλικίας των επιτόκων.

Για τις ανάγκες της ημερίδας, εκτός των διακεκριμένων Ελλήνων ομιλητών, θα έχουμε την τιμή να έχουμε κοντά μας τον Καθηγητή Isaac Blickstein, MD, Dept. of Obstetrics & Gynecology, Kaplan Medical Center, Israel, Hadassah - Hebrew University School of Medicine, Jerusalem, Israel και τους Καθηγητές Eftichia Kontopoulos, MD, PhD, FACOG, The Fetal Institute, Miami, Florida, USA και Ruben Quintero, MD, FACOG, The Fetal Institute, Miami, Florida, USA, οι οποίοι θα αναπτύξουν τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της διάγνωσης, εκτίμησης και θεραπείας των παθολογικών διδύμων κυήσεων και ιδιαίτερα των μονοζυγωτικών διδύμων (TTTS).

Η συμμετοχή και παρακολούθηση της ημερίδας είναι δωρεάν.

Επιστημονικός Υπεύθυνος της ημερίδας είναι ο Αριστείδης Αντσακλής, MD, PhD, FRCOG (Hon.), Καθηγητής Μ/Γ και Περιγεννητικής Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Προγεννητικής Διάγνωσης & Θεραπείας του Εμβρύου, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Υπερήχων στην Ιατρική και Βιολογία, Διευθυντής Τμήματος Ιατρικής Εμβρύου ΙΑΣΩ.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 210 6383949 (Τμήμα Εκδηλώσεων & Συνεδρίων ΙΑΣΩ).

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες: Νάνσυ Χριστοπούλου, Εμπορική Διεύθυνση Ομίλου ΙΑΣΩ, Τηλ.:210 6383917, E-mail: nchristopoulou@iaso.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου