Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΕ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

 

Είχε προηγηθεί μια ακόμα προβοκάτσια της γνωστής συμμορίας των Κουρασοαριστερών που επιχείρησαν - στα ίσια - να επιβάλλουν στον Νταβία να αλλάξει εκπρόσωπο της παράταξής του στην διαπαραταξιακή επιτροπή κοινωνικής πολιτικής όπου έχει δηλώσει ότι θα την εκπροσωπεί ο ίδιος - προφανώς κατ΄απαίτηση της γνωστής διευθυντάρας - συνδικαλίστριας που δεν μπορεί να εννοήσει ότι δικαιούται ο Νταβίας - ως αιρετός - ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ και να ζητάει λογαριασμό για τις πράξεις της και ο Νταβίας ήταν από την αρχή πύραυλος.

Έτσι η απόφαση συγκρότησης της επιτροπής κοινωνικού παντοπωλείου και κοινωνικής πολιτικής γράφτηκε από την γραμματεία του δημοτικού συμβουλίου "λάθος" , ανέβηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ και ο Νταβίας δεν ήταν στην επιτροπή.

Επισήμανε το θέμα, απαιτώντας να διορθωθεί η απόφαση - αν ήταν "λάθος" - αλλά ... δεν ήταν τόσο εύκολο και άκουσε ένα καράβι μαλακίες και του τέθηκαν διακόσια γραφειοκρατικά εμπόδια για να διορθωθεί η απόφαση και να "επιτραπεί" στην παράταξη ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ να εκπροσωπείται από τον .... επικεφαλής της και όχι από άλλο μέλος της, για να μην ενοχλείται η Κούκα.

Το θέμα βέβαια δεν είχε ξεκινήσει εχθές με την  καθυστερημένη - για τρεις μήνες - ανάρτηση της παραποιημένης απόφασης στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Διότι η επιτροπή είχε ήδη συνεδριάσει τρεις φορές για θέματα κοινωνικού παντοπωλείου και μία για θέμα των τσιγγάνων, ο Νταβίας είχε προσκληθεί αλλά η συγκαλούσα την επιτροπή - μεγάλη δημοκράτισσα - Κατούφα του είχε ζητήσει ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει από τις 17 Απριλίου (σας θυμίζουμε).

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟ: ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ: "ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ, ΚΑΛΕ"";;;;;

Ο Νταβίας δεν τους έκανε την χάρη να παραιτηθεί οπότε κατέφυγαν στην γνωστή - για την διευθύντρια Κούκα - λύση της ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ μιας απόφασης του δημοτικού συμβουλίου. (Παλιά τους τέχνη κόσκινο, για την συμμορία).

Στο χθεσινό συμβούλιο - για να επιλυθεί το θέμα αναγκάστηκε να το πάρει επάνω του ο Ρούσσος και να θέσει θέμα "διόρθωσης" της απόφασης (για να ηρεμήσει ο Νταβίας που είχε βάλει εφ' όπλου λόγχη αλλά και να κουκουλωθεί η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ και να διασωθούν οι υπεύθυνοι για το "λάθος" δηλαδή το ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ που είναι υπεύθυνο για την ορθή αποτύπωση των αποφάσεων του σώματος. 

Και βέβαια το ΔΙΚΑΙΩΜΑ της κάθε παράταξης να εκπροσωπείται κατά πώς θέλει στις διαπαραταξιακές επιτροπές και να μην ρωτάει την Κούκα ή την Κατούφα..

Και ενώ είχε προηγηθεί ΤΕΤΟΙΑΣ έκτασης προβοκάτσια, που ήταν γνωστή σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους (ο Νταβίας τους είχε ενημερώσει με mail για την ευθεία προβοκάτσια από τους φιλικούς), την ώρα που ο Νταβίας πήρε τον λόγο για να τοποθετηθεί επάνω σε παρέμβαση της προέδρου του συλλόγου εργαζομένων στην ΠΗΔ για θέματα της υπηρεσίας καθαριότητας και έθετε το θέμα της απόφασης αύξησης του κόστους εναπόθεσης των απορριμμάτων από τον ΕΣΔΝΑ, ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ απεφάνθη ότι είναι εκτός θέματος η τοποθέτηση του Νταβία και άρα είχε δικαίωμα - ο ΕΥΣΤΑΘΟΥ - να τον διακόψει (όπως κάνει πάντα, όταν τοποθετείται ο Νταβίας στο δημοτικό συμβούλιο).

Το γεγονός ότι ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ λειτουργίας της υπηρεσίας καθαριότητας - ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ - είναι άσχετο με τα "αιτήματα" των εργαζομένων που πρέπει να ικανοποιούνται πάντα - κατά τον Ευσταθίου και τα καμμένα μυαλά τους -  είναι "εκτός θέματος".

Πάνω από όλα οι εργαζόμενοι που ζητούσαν εχθές να γίνουν και άλλες προσλήψεις στην υπηρεσία για να δουλεύουν λιγότερο, γιατί δουλεύουν πολύ σου λέει και πιάνουν σκουπίδια.

Σ.Σ.: η υπηρεσία καθαριότητας επί Κουράση - με την Μητσοτακική απαγόρευση προσλήψεων - είχε 80 άτομα και τώρα - με την απελευθέρωση των προσλήψεων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες - έχει 230 άτομα.
ΠΟΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ;;

ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;
ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ;;;
ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΕΡΑΤΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, που κάνει τον πολίτη να σιχτιρίζει και να να λέει " άντε ρε δώστε τα σε ιδιώτη";

Ο Νταβίας τα πήρε άσχημα με την διακοπή.

- Τι είσαι εσύ ρε ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗ (αναφορά στην επιτροπή ιεράς εξέτασης που πέρασε ο Νταβίας το 2013 στην ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ στην οποία είχε πρωτοστατήσει ο Ευσταθίου) να κρίνεις αν αυτά που λέω είναι εντός ή εκτός θέματος;
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είσαι ή τσολιά σε έβαλα για το τι θα λέω στην τοποθέτησή μου, ρε καραγκιόζη" του είπε και έγινε .... του ΣΥΡΙΖΑ.

- "Είσαι γελοίος και κακός άνθρωπος", είπε ο Ευσταθίου στον Νταβία.
"Δεν σε διέγραψα εγώ από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά η ΚΕ - δείχνοντας προς τη Χριστούλη, τελικά απολογούμενος και βγάζοντας την ΕΝΟΧΗ που έχει για την Ιερά Εξέταση που υπέβαλλαν τον Νταβία οι συμμορίτες το 2014.

Και για την οποία ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ, αργά ή γρήγορα, γιατί αυτά ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ από τους σοβαρούς ανθρώπους, που δεν είναι ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.
Απλά περιμένουν και ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

ΝΤΑΒΙΑΣ: Ρε καραγκιόζη, ιερεξεταστή δεν με διέγραψε κανείς από τον ΣΥΡΙΖΑ, μόνος μου αποχώρησα γιατί με ωθήσατε σε έξοδο, δεν είχατε καταστατικό τρόπο να με διαγράψετε - σου θυμίζω - αλλά τώρα εσύ και η πολιτική σας συμμορία θέλετε να με διαγράψετε, να με ωθήσετε σε έξοδο και από το δημοτικό συμβούλιο και τα δικαιώματα που μου έδωσε ο πολίτης δια της ψήφου του.
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ δεν θα σας περάσει, συνέχισε ο Νταβίας.

Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ τρελάθηκε:
- Με είπες καραγκιόζη και θα πάω στην αποκεντρωμένη να ζητήσω να σε τιμωρήσει, να εκπέσεις, ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΝΟΝΤΑΣ ουσιαστικά τον Νταβία.

- Πήγαινε σε όποιον μπαμπά - σύντροφό σου θες ρε φασισταριό, να ζητήσεις να με βγάλει από το δημοτικό συμβούλιο, γιατί Ο ΛΑΟΣ δεν με βγάζει, καραγκιοζάκο, του είπε ο Νταβίας.

ΝΤΑΒΙΑΣ - ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ: 


ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΕΥΣΤΆΘΙΟΥ (ή όποιος άλλος καργαριστερός θέλει) ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΑ!
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ, ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΚΑΙ Ο ΤΙΜΗΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου