Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟ: ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ: "ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ, ΚΑΛΕ"";;;;;


Κατά την πρόσφατη συγκρότηση των επιτροπών του δημοτικού συμβουλίου ο Νταβίας επέλεξε να ασχοληθεί λίγο με το θέμα της λειτουργίας του κοινωνικού παντοκοροϊδείου.

Και αυτό ενοχλεί κάποιους.

Πώς το λέει ο Συμεών;

ΞΥΔΙ!

Ο Νταβίας θα ασχοληθεί - όσο κρίνει εκείνος απαραίτητο - με το θέμα.

Ένα θέμα για το οποίο στο παρελθόν έχει συλληφθεί - επί Νιώτη - και οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα, γιατί ζήτησε να μάθει ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ με τα οποία γίνεται η επιλογή των ωφελουμένων - παραβιάζοντας τα "προσωπικά δεδομένα" τους, τα οποία πρέπει - σύμφωνα με την κυρίαρχη στον δήμο αντίληψη - να γνωρίζει μόνο η ΕΠΑΨΥ, η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που διαχειρίζεται το παντοπωλείο και στην οποία υποβάλλονται τα δικαιολογητικά όσων συμπολιτών μας αιτούνται των παροχών του παντοπωλείου.

Για την ΕΓΚΡΙΣΗ όμως των ωφελουμένων απαιτείται ΑΠΟΦΑΣΗ της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ, στην οποία υποβάλλονται οι φάκελοι που κατέθεσαν οι αιτούμενοι στην ΕΠΑΨΥ.

Στην επιτροπή συμμετέχουν ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ή ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, η κοινωνική λειτουργός - εκπρόσωπος της ΕΠΑΨΥ και η διευθύντρια της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΡΓΟ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ την ΕΙΣΗΓΗΣΗ της κοινωνικής λειτουργού της ΕΠΑΨΥ.

Σε αυτή την επιτροπή ο Νταβίας δεν δήλωσε άλλο μέλος της παράταξης να την εκπροσωπήσει, όπως είχε κάνει στο παρελθόν. Πήγε ο ίδιος.

Και από την πρώτη συνεδρίαση έθεσε δύο θέματα:
  • 1. Ότι αφού η επιτροπή ΕΓΚΡΊΝΕΙ και έχει την αστική και ποινική ευθύνη για ό,τι εγκρίνει, τα μέλη της που υπογράφουν έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν πρόσβαση στα στοιχεία των φακέλων για να ελέγξουν ότι έχουν αξιολογηθεί σωστά από την ΕΠΑΨΥ και δεν μπορεί να τίθεται θέμα προσωπικών δεδομένων.
Αλλιώς δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπογράφουν ότι ΕΝΕΝΚΡΙΝΑΝ.

"Αν δεν μπορούμε να ελέγξουμε τους φακέλους που έρχονται για έγκριση ας εγκρίνει η ΕΠΑΨΥ, μόνη της" είπε ο Νταβίας, "τι μας θέλετε εμάς τους αιρετούς; Να αναλαμβάνουμε ευθύνες - γουρούνι στο σακκί, για τις πράξεις μιας ιδιωτικής εταιρείας;" είπε στην επιτροπή ο Νταβίας.
  • 2. Η επιτροπή - αφού ΕΓΚΡΙΝΕΙ - πρέπει να λειτουργεί ΜΕ ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑ, να είναι ΣΕ ΣΩΜΑ. Χωρίς απαρτία της επιτροπής ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ καμίας παροχής ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Τα συλλογικά όργανα αποφασίζουν όταν είναι ΣΕ ΣΩΜΑ από τότε που ο ήλιος ανατέλλει από την ανατολή, δεν θα τα αλλάξουμε τώρα και τα αυτονόητα.
Αυτά τα δύο ΑΠΛΑ θεματάκια, δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ και ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟΥ.

Γιατί - όπως ενημέρωσε η σημερινή πρόεδρος της επιτροπής Ευγενία Κατούφα, τόσα χρόνια η επιτροπή λειτουργεί χωρίς να είναι δεδομένα αυτά τα δύο απλά θεματάκια και ο Νταβίας εισάγει "καινά δαιμόνια" και δυσκολεύει την λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου.

"Η επιτροπή μπορεί να ΕΓΚΡΙΝΕΙ και χωρίς απαρτία" είπε η κα Κατούφα (και ο Ακατανόμαστος .... λιποθύμησε).

Η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής μ.Α. (μετά Ακατανόμαστου) έγινε την Μεγάλη Τετάρτη και δεν κατέληξε σε απόφαση αφού ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΑΡΤΙΑ.

Σήμερα Τρίτη  ήταν να συνεδριάσει πάλι η επιτροπή, αλλά εχθές ενημερώθηκαν τα μέλη της  ότι αλλάζει η μέρα συνεδρίασης και μετατίθεται για αύριο Τετάρτη στις 13.30 το μεσημέρι. 

Πάει καλά μέχρι εδώ. (Δεν πάει αλλά τες πάντων, δεν καθόμαστε εμείς στα μικρά).

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ:

Η πρόεδρος της Επιτροπής κα Κατούφα κάλεσε εχθές τον Ακατανόμαστο στο τηλέφωνο και τον ρώτησε ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ!!!!

"Είπατε στο συμβούλιο ότι θα μείνετε για λίγο στην επιτροπή κε Νταβία και μετά θα σας αντικαταστήσει ο αναπληρωματικός σας κος Μακρής, πότε θα γίνει αυτό";  ρώτησε ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ η κα Κατούφα τον Νταβία που έμεινε παγωτό στο τηλέφωνο με το ΘΡΑΣΟΣ της προέδρου.

Ήταν και στα δικαστήρια στην Ευελπίδων και δεν μπορούσε να εκφραστεί κατάλληλα και να της απαντήσει όπως της έπρεπε.

ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΤΕΡΜΙΝΑ κα ΚΑΤΟΥΦΑ. 
ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΤΕΡΜΙΝΑ!

Να τον κατηγορήσετε για "αθέτηση υπόσχεσης παραίτησης" αν επιμείνει.

(Πολύ ενοχλητική τελικά είναι η δημοκρατία και οι κανόνες της για κάτι εξουσιαστές της πλάκας, που νομίζουν ότι πήραν προίκα τα δημοτικά πόστα και δεν θέλουν ΕΛΕΓΧΟ και ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ)
Άκου πότε θα παραιτηθείτε .....
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ - ΦΙΛΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου