Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Η ΣΤΗΛΗ EN FACE ΤΟΥ ΤΥΠΩΜΕΝΟΥ 7ου ΦΥΛΛΟΥ - ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ - ΣΑΤΥΡΑ - ΠΛΑΚΙΤΣΕΣ - ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ





Πέρασαν μήνες 4
που δεν έχουμε τυπώσει αλλά υπάρχει το Blog που γίνεται όλο και πιο απαιτητικό σε χρόνο και αμεσότητα. Όσο όμως μας διαβάζετε, εμείς θα το τρέχουμε.


Δεν μπορώ παρά να αρχίσω
με ένα αντίο στον πολιτικό μου μέντορα– τον Διονύση Καλογερόπουλο, πρ. Γραμματέα της Ν. ΠΑΣΟΚ (της παλιάς, της κανονικής) . Ο Διονυσάκης (έτσι τον φωνάζαμε οι δικοί του) αναπαύτηκε την Δευτέρα 4 Ιουλίου στο Νεκροταφείο Ζωγράφου, σε ηλικία 45 χρονών, ύστερα από πολύχρονη περιπέτεια. Την απώλεια της συντροφιάς και της συμβουλής του την έχουμε συνηθίσει αφού για πάνω από 10 χρόνια ζούσε σε κώμα, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο. Παρόλα αυτά μόνο που νιώθαμε, ότι ήταν εκεί μας έδινε κάποιο κουράγιο. Καλή ανάπαυση ΔΙΟΝΥΣΑΚΗ.


Πιλάφη είσαι καλά;


«Όσο είσαι αντιδήμαρχος θα φοβάμαι μην ανοίξει τρύπα στην πλατεία και μας ρουφήξει όλους μέσα», είπε η Λούλα Καρατζά στο δημοτικό συμβούλιο στον αντιδήμαρχο κο Βάσιο, ο οποίος με τις επιλογές του έχει – πώς να το θέσω τώρα κομψά και έτσι ώστε να μην χωράει μηνύσεις – δημιουργήσει κάποια προβληματάκια στον Δήμαρχο Γιώργο Κουράση ο οποίος έχει περιπέσει σε μια δίνη των αντιφατικών προεκλογικών του συμφωνιών από την οποία τώρα πολύ θα ήθελε να ξεφύγει αλλά αυτό χρειάζεται ΑΝΤΕΡΑ και ΡΗΞΕΙΣ.


Βλέπετε ο κος Βάσιος ΤΙΝΑΞΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
με την δήλωση που έκανε στο Δ.Σ. με την οποία ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ την ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ σε επιτροπή παραλαβής έργου που έγινε το … 2006, κατηγορώντας ουσιαστικά τον τότε αντιδήμαρχο Βαγγέλη Λέκκα για πλαστογραφία! Ο κος Κουράσης αντέδρασε άμεσα μεν, ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΔΕ, προκαλώντας ΕΔΕ για την διερεύνηση ευθυνών των υπηρεσιακών παραγόντων, αδιαφορώντας για την άποψη εμπειρότερων διαχειριστών κρίσεων, με αποτέλεσμα ο δήμος να θυμίζει σήμερα ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ.


Οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι
της πλειοψηφίας, σε ιδιωτικές συζητήσεις δηλώνουν τον προβληματισμό τους για την κατάσταση που επικρατεί και μιλούν ακόμα και για παραιτήσεις ή ανεξαρτητοποιήσεις. Πολλοί εκφράζουν την απογοήτευσή τους για το γεγονός ότι ο Δήμαρχος κος Κουράσης δεν συναποφασίζει με τους αιρετούς αλλά έχει περιορίσει τον κύκλο των συνομιλητών του σε 3-4 «αυλικούς» (έτσι τους χαρακτηρίζουν).


Τι έγινε ρε παιδιά τελικά με το θέμα
της εργολαβίας για τον καταυλισμό των τσιγγάνων;;;

Γιατί προχθές ένα πουλάκι - τι πουλάκι δηλαδή, μεγάλο πουλί ήταν - μου είπε ότι δεν έχει καταθέσει τελικά την μήνυση για πλαστογράφηση της υπογραφής του ο Αντιδήμαρχος.

Αλήθεια λέει το πουλάκι ή όχι;;;

Και τι θα γίνει αν έχει ζητηθεί γραφολογική από τον Ζαφειρόπουλο, που τα έχει πάρει κρανιοεγκεφαλικά;

Διότι αν, ΑΝ ΛΕΩ, έγινε τόση φασαρία και δεν έχει κάνει την μήνυση και βγει και καμιά γραφολογική, θα έχουμε θεματάκια....

Και η ΕΔΕ;;; Έγινε;;;; Ή όχι;;; Δεν την έκανε η ... κα Κούκα;;;

Θα γίνει;;;; Πόσο καιρό θα σέρνεται το θέμα;;;; Γιατί σέρνεται;;;;

Και ο Πρόεδρος των Τσιγγάνων (δεν χρησιμοποιώ το ΡΟΜΑ γιατί ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΘΙΓΩ ΑΝ τους ΑΠΟΚΑΛΩ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ) τι λέει;;

Και είναι αλήθεια τελικά ότι το θέμα βγήκε, μόλις ο κος Βάσιος άλλαξε ξανά στρατόπεδο, μετά από συμφωνία με το … άλλο στρατόπεδο;;;

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΖΕΒΒΕΔΑΙΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΜΗΤΕΡΑ ;;;;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

(Δεν μας χέζεις και εσύ με τις ερωτήσεις σου.

Μακάριοι οι πτωχοί, μακαριώτεροι οι πτωχοί τω πνεύματι ...)

Πάντως το φύλλο του Σεπτεμβρίου – αν είμαστε καλά – θα την βρούμε την μάνα των παιδιών του Ζεββεδαίου.


Ένα από τα έργα που αποτέλεσαν αιχμή
για την αθλητική πολιτική της διοίκησης Ζαφειρόπουλου, το κολυμβητήριο της οδού Αποστολοπούλου δεν εξυπηρετεί πλέον τους κατοίκους του Κάτω Χαλανδρίου, αφού το νερό της γεώτρησης δεν είναι κατάλληλο για κολυμβητήριο και προκάλεσε ζημιές στο σύστημα καθαρισμού της πισίνας.

Ο Ο.Ν.Α. αναγκάστηκε να επιστρέψει στους εγγεγραμμένους χρήστες τα χρήματα των συνδρομών τους ενώ άγνωστο παραμένει το πότε θα μπορέσει να ξαναλειτουργήσει το Κολυμβητήριο. Κάποιος πουλάκι (λαλίστατο) μου είπε ότι έχει εγκαταλειφθεί προσπάθεια που είχε ξεκινήσει από την Τ.Υ. για λύση του προβλήματος με την ΕΥΔΑΠ λόγω …. Ξέρετε.


ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.
Ο Καλλικράτης εφαρμόζεται μόνο όπου είναι να μας τα πάρουν ή να φέρουν κανένα περιπλανώμενο να τα πάρει. Τον θεσμό τον έκαψε ο Δήμαρχος Π.Ε. για να μην έχει έλεγχο στις πράξεις του ο δημαρχεύων Γ.Γ.

Η γραμμή ήταν απλή και θα οδηγούσε σίγουρα στην πόλωση: «ή ο κηπουρός μου ή κανένας!» ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ – ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΟΣ!


Και καλά να έχεις κερδίσει τις εκλογές με κανένα μεγάλο ποσοστό
. Όταν έχεις εκλεγεί ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΨΗΦΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΕΚΛΕΓΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΧΛΑΝΔΡΙ (Λιγότερους από 11000 ψήφους όταν οι άλλοι δήμαρχοι εκλέγονταν με πάνω από 15000) τότε

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΡΟΥΣ ΣΟΥ ΚΕ ΚΟΥΡΑΣΗ!





Και αυτοί που σου λένε το «ο νικητής τα παίρνει όλα»
να πάνε στην ΑΜΕΡΙΚΗ. Διότι εδώ στην «Ευρώπη» (μην γελάτε ρε σεις) υπάρχει κουλτούρα συνεργασιών (και καλά) και Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ έχει άποψη περί ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ και ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ στην πολιτική και την άσκηση της εξουσίας και γι’ αυτό είναι με την ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ! (Άσχετο; Δεν γράφει ΤΙΠΟΤΑ ΑΣΧΕΤΟ ο Λούκυ Λουκ – ΘΑ ΔΕΙΤΕ).


Μεγάλο μπελά έχει βρει ο κος Λαδόπουλος
με τους παιδικούς σταθμούς. Βλέπετε χάθηκε ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ στην σκιαμαχία με το παρελθόν αντί να τρέχουνε εκεί που υπήρχαν λύσεις . Και τώρα να δείτε που θα πέσει πολύ γιούχο, όταν εργαζόμενοι συμπολίτες μας δεν θα βρίσκουν πού θα φιλοξενηθούν τα παιδιά τους. Οι πρώτες πληροφορίες μας λένε ότι ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΕΦΟΣ κάτω των 2,5 ετών δεν θα βρει φέτος θέση σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ! Μιλάμε για ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.






Σοβαρή φαίνεται να είναι και η κατάσταση
με το Αετοπούλειο, αφού μέλος της διοίκησης μας είπε ότι δεν έχει γίνει και πολύ … καθαρά, η συμφωνία εκχώρησης του θεάτρου της ρεματιάς (καλοκαιρινό πρόγραμμα) σε ιδιώτη. Αλλά αυτά θα τα διαβάσετε στο blog μόλις υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Το θέμα επιχείρησε να θέσει προ ημερησίας στο τελευταίο Δ.Σ. ο Πέτρος Αναστασιάδης αλλά παραπέμφθηκε στην επόμενη συνεδρίαση.


Εκεί πάντως που γίνεται το όργιο από τους εργαζόμενους είναι το μικρό κτίριο.

Μιλάμε το τι έχουμε ακούσει δεν … ΔΕΝ…. ! ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΣΤΟΝ ΠΟΙΝΚΟ ΚΩΔΙΚΑ, το νόμο περί τύπου, τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων και το νόμο περί προστασίας των σπάνιων ειδών προς εξαφάνιση. (Καρέτα – Καρέτα, Μονάχους – Μονάχους, Πιλάφης – Πιλάφης κλπ).

Τους μιλάει και τα ξάνε! Γυρίζει την πλάτη και του κάνουν κερατάκια και κ…δάκτυλα. Τους δίνει εντολές και παίζουν τρίλιζα. Μου τα λέει ο σμπίρος μου και δεν μπορώ να κρατηθώ από τα γέλια.

Φαντάσου δηλαδή κατάσταση τάξης Λυκείου με χαζεμένο, ηλικιωμένο καθηγητή της μουσικής. Τέτοιο πράγμα. Σε λίγο θα βρίσκει καρφίτσες στην καρέκλα του. Να φανταστείτε ότι έχουν φτάσει να παρακαλάνε να πάει ο προηγούμενος για να μπορούν να συνεννοηθούν. (ΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ! «Ήταν και ο άλλος αλλά έβρισκες τρόπο να συνεννοηθείς. Με αυτόν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ» ήταν ακριβώς ό,τι μου είπε ο σμπίρος μου.


Πάω για τσιπουράκι!
Είναι κακό αυτό γιατρέ μου;;; Γιατί με μάλωσε ο Πάτερ!


Ένας εξαίρετος επιστήμονας
και δάσκαλος της αυτοδιοίκησης, ο Ανδρέας Νεφελούδης, συμφοιτητής του από το πανεπιστήμιο, επιλέχτηκε να εκπονήσει το επιχειρησιακό σχέδιο του δήμου μας από τον Γ. Κουράση. Η επιλογή όμως προκάλεσε νέα εσωτερική ένταση διότι την μελέτη είχε ζητήσει να εκπονήσει η ΠΕΤΑ Α.Ε. - εταιρεία της ΚΕΔΚΕ (όχι ιδιωτική), με έγγραφο του Διευθυντή της κου Βασταρδάνη (Αρ. Πρωτ. 52/9-6-2011 της ΠΕΤΑ ΑΕ) που έχουμε στα χέρια μας και το οποίο αγνοήθηκε. Ίσως γιατί πρόεδρος της ΠΕΤΑ είναι ακόμα ο κος Ζαφειρόπουλος;;;


Στη πρόσφατη συζήτηση για το μείζον θέμα των παιδικών σταθμών
στο Δημοτικό Συμβούλιο, επικράτησε ένταση, αφού οι γονείς έχουν καταλάβει τι έρχεται και έχουν αρχίσει να μαζεύονται στις συνεδριάσεις, ζητώντας λύση. Ακόμα τα πράγματα είναι υπό διαμόρφωση, σκέψεις και απόψεις ακούγονται ενώ οι προμηθευτές έχουν σταματήσει να πηγαίνουν τρόφιμα στους σταθμούς, με αποτέλεσμα, όπως μας ενημέρωσε δημοτική σύμβουλος, τα παιδιά να τρώνε εναλλάξ φακές - ρεβίθια- λαπά και … μπλιγούρι. Φρούτα δεν παίζουν, ενώ το κρέας έχει γίνει σπάνιο είδος (ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΛΛΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ).


Και βέβαια η λύση βρέθηκε από την διοίκηση Π.Ε.
: ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ CATERING». Μου θυμίζει εκείνον τον γνωστό διάλογο:

- «Δεν έχω ψωμί»

- «Ε, φάε παντεσπάνι»!


Και για να σοβαρευτούμε λίγο
– γιατί άλλο πλάκα, άλλο λαϊκισμός – αυτό σημαίνει απλά ότι η λύση που προκρίνεται είναι να μείνουν απλήρωτα τα φέσια στους προμηθευτές – διότι ούτως ή άλλως είναι του «παλιού δήμου» και τώρα έχουμε «νέο δήμο» που δεν δεσμεύεται από τις υποχρεώσεις του «παλιού δήμου». Μιλάμε τώρα για εμπνευσμένη επικοινωνιακή στρατηγική. «Εμείς είμαστε καλοί και δεν φταίμε που θα πληρώνετε τροφεία για μπριζόλα και τα παιδάκια σας θα τρώνε ΠΙΛΑΦΙ, γιατί εμείς δεν κάνουμε τις παρανομίες των προηγούμενων που ανέλαβαν την ευθύνη να υπάρχουν οι Παιδικοί Σταθμοί, να εξυπηρετούνται 770 παιδιά και να τρώνε τα παιδιά σας και κάνα ροδάκινο»


Και να φανταστείτε ότι οι προηγούμενοι ήταν ΟΙ ΙΔΙΟΙ!
Ο Αντιδήμαρχος Μύρωνας ήταν ο πρόεδρος της πολιτικής που «κατέστρεψε» - κατά τη νέα διοίκηση - οικονομικά τους σταθμούς – (έτσι λένε ιδιωτικά). Δεν τους κατέστρεψε ότι δεν διεκδικούνται τα απαιτούμενα κονδύλια, δεν τους κατέστρεψε η ρημαδοπροσφυγή στο ΙΚΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ, δεν τους κατέστρεψε η ολιγωρία στην διεκδίκηση θέσεων από το ΕΣΠΑ (ΔΗΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ).


Και ότι με τον Αντιδήμαρχο Μύρωνα
δεν τα έχουμε και πολύ καλά, αυτό είναι γνωστό.

Αλλά να τον κατηγορήσεις γιατί – έστω και με ρίσκο – εξυπηρέτησε 770 παιδιά και να λες ότι «νοικοκυριό» είναι να διαλύεις 330 νοικοκυριά, ε αυτό μόνο ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ θα το έκανε.


Και δυστυχώς η διοίκηση Κουράση
αποδεικνύεται ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ παρασυρόμενη στις επιλογές της από ένα επιτελείο που περιλαμβάνει ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ και ΕΝΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ που επιβάλλει να γίνεται ΠΟΛΙΤΙΚΗ αυτό που τον βολεύει αυτόν, για να έχει «εύκολο» επικοινωνιακό έργο.


Γιατί πιο απλοϊκή επικοινωνία από το «ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ» δεν υπάρχει. Και μάλιστα γίνεται ΓΕΛΟΙΑ όταν «ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ» είναι «ΟΙ ΙΔΙΟΙ».


Έλα ρε Γιώργο.
Σταμάτα το αυτό το ο «ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ». Δεν είναι caumme il faut. Θα λέμε ο Δήμαρχος Π.Ε. (περιορισμένης ευθύνης).


Βγήκε που λέτε το νο 2 της ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ αντιπολίτευσης
και είπε στο Δ.Σ (στο περίπου, όχι αυτολεξεί): «Καλέ μας Δήμαρχε, τι είναι αυτό που έπαθες με τους παιδικούς σταθμούς και την κατάσταση που σου παρέδωσαν αυτοί οι μπάκουροι, προηγούμενοι δήμαρχοι Ζαφειρόπουλος και Παττακός. Τι να κάνεις και εσύ που δεν έχεις καμία ευθύνη και που πρέπει τώρα να διώξεις 330 παιδιά από τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς που σου παράδωσαν αυτοί οι απίθανοι»


Και εκείνος δεν απάντησε.
Ο Δήμαρχος εκ παρθενογενέσεως προερχόμενος. Που δεν έχει καμία ευθύνη για τις αποφάσεις των προηγούμενων οκτώ χρόνων που – τι ήταν - ένας απλός … ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. Και που παρέλαβε χάος στους παιδικούς σταθμούς από τον προηγούμενο πρόεδρό τους, που είναι ο …. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ.


Και έγινε στο καπνιστήριο της … μούρλας
αφού οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, που ήταν μέλη της διοίκησης Παττακού άρχισαν να γελάνε με το Νο 2 τους ενώ οι σοβαροί της πλειοψηφίας κατέκριναν τον Δήμαρχο που δεν απάντησε, αφήνοντας εκτεθειμένους τον πρώην Δήμαρχο που τον ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΕ με την στήριξη που του παρείχε για να αποφύγει την διαδικασία επιλογής που ζητούσαν οι Τ.Ο. της ΝΔ, τους ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ αλλά ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.


Μας το είπε αρχικά η Μαρία Μιχαήλ
προχθές στο τηλέφωνο. Το συζητήσαμε με φίλο που ΞΕΡΕΙ από τον δήμο και μας είπε «μήπως κάνει λάθος η κα Μιχαήλ, δεν είναι δυνατόν» και μαγκωθήκαμε να κάνουμε την ανάρτηση μήπως κάνουμε καμιά πατάτα και δώσουμε λαβή για γενικευμένη επίθεση στην αξιοπιστία μας.

Επί του πιεστηρίου όμως ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ από τον Σίμο Ρούσσο, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑ ΟΤΙ «με εσένα θα ανοίξει τρύπα στην πλατεία και θα μας ρουφήξει όλους», κινδυνεύει να φύγει από τα όρια του καλαμπουριού !


Ακούστε λοιπόν:
Πέρυσι - άνοιξη του 2010 - ολοκληρώθηκε η Ανάπλαση της Πλατείας Χαλανδρίου.

Όμως παρά τα ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΔΕΗ (από το 2008) - και για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις και να φτουρήσει το έργο στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΣ. (Ο Μύρωνας - που ήταν τότε αντιδήμαρχος έκανε τον χαζό για να παραδοθεί το έργο στους ... ψηφοφόρους στην ώρα του.)

Φέτος λοιπόν - όπως όλοι είδαμε πριν κάνα μήνα - ΞΑΝΑΣΚΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ και εγκαταστάθηκε ο υπόγειος υποσταθμός της ΔΕΗ μεταξύ του Ηρώου και της Εκκλησίας.

Ε, ας την ευχή, γίνονται αυτά είπαμε, δεν σχολιάσαμε το θέμα.


ΕΜ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ!
Διότι μόλις κλείσανε την τρύπα θα την ΞΑΝΑΝΟΙΞΟΥΝ, και όχι μόνο εκεί αλλά σε όλη σχεδόν την περίμετρο της πλατείας! Γιατί πρέπει να περάσουν ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ!


Τώρα πείτε μου!

ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ! ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ .... ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΙΣΤΩ ΠΑΛΙ!


Σχόλιο του Σίμου όταν μας ενημέρωνε: «Ε, είναι δυνατόν έτσι να αποφύγει αυτή η χώρα το ΔΝΤ!»

ΟΧΙ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΜΟ!


ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ....

... ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου