Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ



ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

Δελτίο Τύπου



ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Αποτελεί  ζητούμενο ο Δήμος να είναι αρωγός του πολίτη που κατακεραυνώνεται καθημερινά με χαράτσια. Ποιος άλλωστε δεν θέλει να βοηθήσει τους πολίτες, τους εμπόρους του Χαλανδρίου, τους μικρομαγαζάτορες να χαμογελάσουν βλέποντας λίγη κίνηση στις επιχειρήσεις τους.

Σε αυτό το περιβάλλον ο ανεξάρτητος συνδυασμός «ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», επιδεικνύοντας τις ευαισθησίες του και τα κοινωνικά αντανακλαστικά του, ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ μαζί με τους σκληρά δοκιμαζόμενους πολίτες. Γι΄ αυτό συμμετείχε στην από 15/11/2011 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όμως η δημοτική αρχή με τις πράξεις της, τις οποίες και καταγγέλλουμε, ουσιαστικά υφαρπάζοντας τη συναίνεση μας,  παρέκλινε των προτάσεων που συναποφασίσαμε.

·         Η συναίνεση μας δόθηκε για ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ. ΌΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, από την ιδιωτική πρωτοβουλία.

·         Η συναίνεση μας δόθηκε για την διοργάνωση εκδηλώσεων και δρώμενων, τα οποία και θα μπορούν οι Χαλανδραίοι να απολαμβάνουν δωρεάν και όχι πληρώνοντας αντίτιμο.

·         Η συναίνεση μας δόθηκε για να τονώσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων και όχι για να προσβάλλουμε το πνεύμα των προγόνων μας κακοποιώντας τα «μνημεία» μας.

·         Η συναίνεση μας δόθηκε, για να περάσει το μήνυμα στο Χαλάνδρι ότι παρά τις δυσκολίες είμαστε ακόμα ικανοί να ανταλλάσουμε χαμόγελα, όχι για να υποκαταστήσει τους θεσμούς και το δήμο.

·         Η συναίνεση μας δόθηκε, για να γεμίσει η πλατεία από κόσμο και παιδικά χαμόγελα και όχι για να καταρρακώσουμε ηθικά το γονιό ακόμη μια φορά, που δεν θα μπορεί να πληρώσει τη βόλτα με το carousel στο παιδί του.

·         Η συναίνεση μας δόθηκε για όλο το Χαλάνδρι και όλους τους Χαλανδραίους, και όχι για κάνουν κάποιοι εισπράξεις. Αν θέλαμε εκδηλώσεις τόσο δύσκολο και σπάταλο θα ήταν να αξιοποιούνταν η φιλαρμονική του Δήμου;

Τέλος αναρωτιόμαστε αν μετά το τέλος των Χριστουγέννων, οι ιδιώτες με δικά τους έξοδα και μόνο θα αποκαταστήσουν την πλατεία ή όλος τυχαίως θα επιληφθούν και οι υπηρεσίες του δήμου;

Είναι φανερό ότι  δημοτική αρχή έχει τέτοια ένδεια πόρων αλλά και φαντασίας, που και επισήμως, αδυνατώντας να πραγματοποιήσει εκδηλώσεις εν όψη των εορτών των Χριστουγέννων έχει εκχωρήσει τα πάντα σε τρίτους. Τουλάχιστον ας μας ειδοποιήσει πότε θα αρχίσει και η καταβολή δημοτικών τελών σε τρίτους!!!!

Είναι λυπηρό και ντροπή.

Χαλάνδρι 13, Δεκεμβρίου 2011

Εκπρόσωπος Γραφείου Τύπου

Νίκος Σιαπέρας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου