Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011

ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΕΙ!

ΔΕΝ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ή ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

ΤΙ ΠΑΠΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΑ!

Απλά αυτό δεν ....

http://www.omertanews.gr/2011/12/112.html#more

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 112 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΗ Ευρωπαϊκή Αστυνομία έχει συλλάβει 112 υπόπτους για παιδική κακοποίηση.

Οι ύποπτοι φέρεται να χρησιμοποιούσαν ένα δίκτυο για να μοιράζονται ακατάλληλες εικόνες και προσωπικά βίντεο που είχαν γυριστεί σε σπίτια, τα οποία αφορούσαν την σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό παιδιών. Η ευρωπαϊκή αστυνομία Europol, κατά τη διάρκεια της νέας επιχείρησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε 22 χώρες, συνέλαβε 19 άτομα μόνο στη Δανία.Από έναν και μόνο Δανό ύποπτο κατασχέθηκε ένας όγκος δεδομένων

μεγέθους 29 terabytes, που περιείχε 9.000 ώρες βίντεο υψηλής ευκρίνειας.

Οι έφοδοι πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της επιχείρησης “Ίκαρος”, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθούν κι άλλες συλλήψεις. Σε μια δήλωση η Europol ανέφερε ότι οι ερευνητές είχαν εντοπίσει 269 υπόπτους συνολικά.

Η επιχείρηση “Ίκαρος” είναι η πρώτη επιχείρηση που έχει ξεκινήσει στα πλαίσια του νέου σχεδίου δράσης της COSPOL που αφορά την Παιδική Κακοποίηση και υλικό που δημοσιεύεται στο διαδίκτυο (Internet Related Child Abuse Material Project (CIRCAMP)). Η επιχείρηση είναι μια πρωτοβουλία της Ένωσης Αρχηγών της Αστυνομίας με επικεφαλή το Βέλγιο που υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

ΠΗΓΗ:SecNews


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *