Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2:Το Σχόλιο της πρΟΤΑσης

πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
http://www.protasiergazomenwn.gr/
pr_ota_si@yahoo.gr


Χαλάνδρι 13-2-2012

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι,

Σήμερα τα ξημερώματα γράφτηκε η πιο μαύρη, ίσως, σελίδα στην ιστορία της χώρας μας μετά τη Μεταπολίτευση.

Σήμερα νίκησε η πολιτική που παράγει και αναπαράγει φτώχεια, ανεργία, βία και αδιέξοδα. Το Μνημόνιο 1 απέτυχε. Ζήτω το Μνημόνιο 2!!

Ζήτω η κατάργηση των κατακτήσεων δεκαετιών. Η λεηλασία των εργαζομένων, της κοινωνίας και των ελλήνων μόλις ξεκίνησε. Στόχος η απόλυτη καθυπόταξη της κοινωνίας σε συμφέροντα, εκβιαστές, κερδοσκόπους, δανειστές, με βοηθούς ανίκανους και κρετίνους πολιτικούς. Βοηθούς και αβανταδόρους μνημονιακούς εντολοδόχους με χαρακτηριστικά γνωρίσματα την ενδοτικότητα και την τυφλή υποταγή στο «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ».

Χωρίς σχέδιο, χωρίς προτάσεις για λύση, ο τρόπος «σωτηρίας» τους που προτείνουν είναι ένας : η προστασία των τραπεζών και η άνευ όρων χρεοκοπία των πολιτών. Στο βωμό μιας νέας κερδοσκοπίας και αγνοώντας τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία με στόχο την τρομοκράτηση, την υποταγή και την εξαπάτηση ενός ολόκληρου λαού, οι ΔΗΘΕΝ «σωτήρες του έθνους» πέτυχαν την υπερψήφιση της λεηλασίας των εργαζομένων και της κοινωνίας.

Αφού πρώτα έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια το Άρθρο 1 του Συντάγματος της Ελλάδος – Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα – και αγνόησαν πλήρως τη βούληση των ψηφοφόρων, επέβαλαν την κερδοσκοπία των αεριτζήδων ενάντια στον απλό και άγρια φορολογούμενο πολίτη. Ενάντια στους εργαζόμενους, στους συνταξιούχους, στους ανέργους και στα χαμηλά εισοδηματικά στρώματα πολιτών που φορτώθηκαν και θα φορτώνονται τα πειράματα ήδη αποτυχημένων μοντέλων διακυβέρνησης. Ενός συστήματος που υπέθαλπε και υπονόμευε τη λειτουργία του κράτους, οδηγώντας εκ του ασφαλούς το λαό στην απελπισία. Οδηγώντας στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και σε βίαιες «προσαρμογές» στις επιταγές της ντόπιας και διεθνούς τοκογλυφίας. Η πλήρης εξουθένωση, φτωχοποίηση και εξαθλίωση του ελληνικού λαού, αποτελεί κύριο στόχο των εγχώριων και ξένων «μνημονιακών» συμφερόντων και κορυφαία επιδίωξη των γερμανών επικυρίαρχων.

Ο καθένας με την ψήφο του επιλέγει και τη στάση του. Ο λαός πρέπει να εκφραστεί ελεύθερα και δημοκρατικά. Ενάντια στα σχέδια καταστολής, η επαγρύπνηση όλων μας είναι επιβεβλημένη.

Πλήττεται η δημοκρατία και η ελευθερία, με νόμους αντισυνταγματικούς ή νόμους που εφαρμόζονται επιλεκτικά.

Οι παραβιάσεις του Συντάγματος της Ελλάδος είναι καταφανείς, με σκοπό τη δέσμευση του μέλλοντος της Ελλάδος ώστε αυτή να μετατραπεί σε προτεκτοράτο. Φαίνεται ότι, η λύση «Μνημόνιο» σχετίζεται με κάποιους που ευνοούνται από αυτή (τη λύση) υπογείως, την παραοικονομία και τη «χρεοκρατία».

Οι εργαζόμενοι δεν είναι δυνατό να συμπράξουν στις δυνάμεις (και ΜΕ τις δυνάμεις) αυτές που στόχο έχουν τη δέσμευση της κοινωνίας σε συμφέροντα ούτε να συνεισφέρουν στη βίαιη συσσώρευση ανισότητας, αδικίας και δυστυχίας. Οι εργαζόμενοι δεν είναι δυνατό να συμμετάσχουν σε διλήμματα του τύπου «ευρώ ή χρεοκοπία», έτσι όπως τίθενται από «κινδυνολόγους» προκειμένου να ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ τον ελληνικό λαό.

Το σχέδιο κάμψης του φρονήματος των πολιτών θα αποτύχει παταγωδώς, όπως και η καταστρατήγηση δικαιωμάτων και ελευθεριών.

Η εφαρμογή του Συντάγματος έγκειται στην πατριωτική διάθεση των πολιτών αυτής της χώρας, οι οποίοι είναι – πλέον – οι μοναδικοί θεματοφύλακές του.



Η Συντακτική Ομάδα της «πρΟΤΑσης»

Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος
Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου