Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΣΟΚΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ!

Πριν κάνα εξάμηνο η οδός Σαρανταπόρου στο Κάτω Χαλάνδρι  συμπεριληφθεί σε εργολαβία "συντήρησης οδόνε και οδοστρωμάτωνε".

Στρώθηκε με ολόφρεσκια άσφαλτο από εργολάβο επιλογής .... ΝΑΙ, ΝΑΙ εκιού του γίγαντα που  διώκει - μαζί με τον άλλο, που παριστάνει από την ΦΛΥΑΡΙΑ τον Ζορρό  - την παρανομία.

Το καπέλο στην εργολαβία, απασχόλησε έντονα την Οικονομική Επιτροπή και το Δημοτικό Συμβούλιο αφού η Καρατζά τα έκανε ολίγον μπάχαλο όταν είδε ότι η επίστρωση με άσφαλτο κόστισε λίγο, λιγότερο από το να επιστρώσουμε τους δρόμου με φύλλο χρυσού 18 καρατίων.

Αλλά βέβαια - το θέμα στην συντήρηση οδόνε και οδοστρωμάτονε δεν είναι μόνο το ασφαλτικό. Η καλή δουλειά γίνεται από κάτω. Στην υποδομή, για να κρατάει η άσφαλτος και να μην γεμίζουμε βασιές λακούβες. Οπότε μια καλή υποδομή μπορεί να δικαιολογεί λίγο ακριβότερο έργο.

Έτσι λοιπόν και στην εργολαβία αυτήνε πρέπει να έγινε αφού η αντιπολιτοσυμπολίτευση των πράσινων διωκτών του οικονομικού εγκλήματος και της παρανομίας δεν μίλησε καθόλου άρα αυτό πάει να πει ότι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΩΣ ΚΑΜΩΜΕΝΑ.
Διότι άμα υπήρχε κάποιο πρόβλημα ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΙΑ ότι ο Στάθης με τον άλλον, τον κολλητό του που είναι και κολλητός του Οπτικού,  πώς τον λένε δεν θυμάμαι - θα είχανε αναδείξει το θέμα, αφού είναι γνωστό ότι σε θέματα ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ είναι .... ΚΙΧ!
ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ!

Περάσαμε λοιπόν από την Σαρανταπόρου! ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΚΥΡΙΟΙ!
Η ποιότης της εκτελεσθείσας εργασίας είναι φανερή δια γυμνού οφθαλμού:

ΤΡΥΠΕΣ ΚΥΡΙΟΙ! ΠΑΝΤΟΥ ΤΡΥΠΕΣ!
ΒΑΣΙΕΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ!
Η άσφαλτος ξηλώνεται λες και την έβαλαν στρατεύσιμοι σε έργο της ΜΟΜΑ.

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΧΊΣΑΝΕ ΝΑ ΤΙΣ ΜΠΑΛΩΝΟΥΝΕ - ΟΧΙ ΟΛΕΣ μην πνιγεί κανένας αφού ειδικά αυτή ήταν πολύ ΒΑΣΙΑ. ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΑ ΤΡΟΥΠΑ, και μάζευε τόσα νερά που άρχισαν να πιάνουν γυρίνο μέσα.



(ΕΙΔΑΤΕ ΡΕ; ΚΑΙ ΛΙΜΝΗ ΣΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙΑ ΤΩΡΑ).






Και άμα θέτε έχει κι άλλες ΒΑΣΙΕΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ εδώ, στο Πάτημα, από την ίδια "συντήρηση οδόνε και οδοστρωμάτωνε"  http://profiltispolis.blogspot.com/2012/02/3.html
Μόνο που το λέει 'ΕΡΓΟΛΑΒΙΑΔΑ".

Ενώ εμείς που είμεθα λιγότερο "ευγενείς" το λέμε ΚΛΩΤΣΟΠΑΤΙΝΑΔΑ (που θα φάνε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου