Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΌΥ ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ

Όπως σας είχαμε από την περασμένη Παρασκευή προβλέψει (http://stinplatia.blogspot.com/2012/02/blog-post_4965.html) το θέατρο της μη έγκρισης του προϋπολογισμού του Αετοπούλειου έληξε εχθές, οπότε και ο προϋπολογισμός εγκρίθηκε.

Βέβαια υπήρχε ένα προβληματάκι για την διοίκηση Κουράση.

Δεν έφτασαν οι δικοί της σύμβουλοι (διότι η κα Σαμιώτου και η κα Αποσκίτη δεν μάσησαν και ο Θ. βασιλόπουλος καταψηφισε), οπότε αναγκάστηκαν να ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ξανά (... μην στάξει η ουρά του γαϊδάρου θα μου πείτε) ΚΑΙ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ Δημήτρη Παπαδόπουλου και της Στέλλας Λήτινα (εκπροσώπου των εργαζομένων η οποία δήλωσε ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ αλλά τον ψηφίζει "για να μπορούν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι". )

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΔΡΕΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΛΟΙΠΟΝ!

Υπέρ του προϋπολογισμού ψήφισαν οι κ.κ. Πούλου, Νόμπελης, Ασημακόπουλος, Αλεβίζου (από την πλειοψηφία), ο Δ. Παπαδόπουλος (Ανδρεόπουλος) και η Σ. Λήτινα.
Κατά ψήφισαν: Η κα Γεραμάνη (ΚΚΕ), Λιερός (Αντίσταση), Κωνσταντοπούλου (Παττακός), Βασιλόπουλος ενώ λευκό ψήφισε η Λίτσα Βελούτσου.

Από την ψηφοφορία αποχώρησαν οι κυρίες Αποσκίτη και Σαμιώτου οι οποίες είχαν γίνει έξαλλες με την συζήτηση του πρώτου θέματος  δηλαδή το περιβόητο πόρισμα της ΕΔΕ για τα ΜΑΪΜΟΥΔΟΤΙΜΟΛΟΓΙΑ, για το οποίο ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΛΕΞΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΓΝΩΣΤΗ αφού το Δ.Σ. συνεδρίαζε παρουσία ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΡΙΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ!

Θα επανέλθουμε αργότερα.

2 σχόλια: