Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ

 
πρΟΤΑση
εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
pr_ota_si@yahoo.gr
Χαλάνδρι 5-3-2012
Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι,
Επιτέλους! Έγινε πραγματικότητα. Μπορούν πλέον οι κλέφτες και οι απατεώνες να κοιμούνται ήσυχοι. Οι δανειστές σώθηκαν και οι τοκογλύφοι πανηγυρίζουν. Για το λαό και τη χώρα του…ουδέν σχόλιο. Άλλωστε, δεν ήταν, δεν είναι και ποτέ δεν θα είναι αυτό το ζητούμενο.
Ειδήσεις για…μικροποσά της τάξης του 1.000.000 ευρώ ή για «βαλιτσάκια» ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ που ανέκαθεν «πήγαιναν και έρχονταν», αναφέρονται και σχολιάζονται μόνο ως «ψιλά γράμματα», αφού, η «γκεμπελική» ενημέρωση – προπαγάνδα των ελεγχόμενων ΜΜΕ ασχολείται ΜΟΝΟ με τις «υπέρογκες αμοιβές» των δημοσίων υπαλλήλων και τις «πλουσιοπάροχες συντάξεις» αυτών που στήριζαν τα ασφαλιστικά ταμεία για ολόκληρες δεκαετίες (δίνοντας την ευκαιρία σε αυτούς που σήμερα αποκαλούν τους άλλους «ΚΛΕΦΤΕΣ», να θησαυρίζουν ΚΑΙ από αυτά τα ταμεία…)
Ένα ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ και ΑΝΕΛΕΗΤΟ φαγοπότι που εγκαθίδρυσε στη χώρα μας την ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ ως τρόπο διακυβέρνησης. Μια αμαρτωλή διαπλοκή, ως αποτέλεσμα διαφθοράς, που χρησιμοποίησε διάφορα ονόματα στη διαδρομή της προς την «εξουσία» : Siemens, Χρηματιστήριο, Ομόλογα, Ολυμπιακοί Αγώνες, εξοπλιστικά προγράμματα, Βατοπαίδι κ.λπ.
Και η καταλήστευση του τόπου καλά κρατεί. Και συνεχίζεται. Και θα συνεχίζεται εσαεί. Όσο οι πολίτες, οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι θα εξακολουθούν να υπομένουν την αδικία, την καθαρή ΚΛΟΠΗ, την κατευθυνόμενη – ελεγχόμενη πολιτική ενέργεια αυτών που έχουν αναγάγει την κοινωνική απαξίωση σε επάγγελμα, τόσο όλες οι «μαύρες τρύπες» - πραγματικές ή πλασματικές – θα πληρώνονται από τα συνήθη «κορόϊδα».
Ο ιστορικός του μέλλοντος θα κληθεί να καταγράψει ένα απίστευτο, ένα μοναδικό και πρωτόγνωρο γεγονός : Την εγκαθίδρυση στην Ελλάδα, το έτος 2012, μιας οικονομικής τρομοκρατίας και τη δημιουργία ενός κράτους ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ, με μισθούς φτώχειας και εξαθλίωσης, υπηρεσίες ακριβές και επιλεκτικές και με φόρους και χαράτσια, η θέσπιση των οποίων θα «ικανοποιεί» και την πιο «άρρωστη» φαντασία.
Alert. Alert. Η χώρα παραδίδεται στους ΙΔΙΩΤΕΣ προς αποκλειστική και πλήρη εκμετάλλευση αυτής και των Ελλήνων. Έννοιες όπως «δημόσιο συμφέρον», «κοινωνική άμιλλα», «ισονομία», «ισοπολιτεία», «δικαιοσύνη», «εργασία» και – τέλος – ΖΩΗ, καταργούνται και σύντομα θα αποτελούν μια γλυκιά, μακρινή ανάμνηση.
Alert. Alert. Χώρα υπό εξαφάνιση.
Είναι σαφές και κατανοητό τώρα ότι, μόνη έννοια της Πασοκρατικής Ολιγαρχίας (πριν) και της Πασοκονεοδημοκρατικής Αντιλαϊκής Συγκυβέρνησης (τώρα), είναι να πληρωθούν μέχρι τελευταίου σεντ οι τοκογλύφοι δανειστές (ποιων άραγε;)
Η Συντακτική Ομάδα της «πρΟΤΑσης»
Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος
Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου