Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΩΓΩΝΙΟΥ‏

                                                       Αθήνα, 5 Μαρτίου 2012
            Αριθμ. Πρωτ.: 284
                                                               
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή Πωγωνίου-Νομός Ιωαννίνων που προχωρά στην πλήρη ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας του Δήμου του.

Για την υλοποίηση του στόχου της προχωρά την ΤΡΙΤΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 σε Δημοπρασία για την ανάθεση της αρμοδιότητας σε ιδιώτες.

Η Δημοτική Αρχή Πωγωνίου, συνέχεια της Δημοτικής Αρχής του πρώην Δήμου Καλπακίου, με άλλοθι την έλλειψη προσωπικού στην υπηρεσία καθαριότητας, επιλέγει την κατάργηση του Δημόσιου και Κοινωνικού Χαρακτήρα και την επιβάρυνση των δημοτών με την ανάθεση της υπηρεσίας καθαριότητας σε ιδιώτες.

Όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα αντί να ενισχύει την υπηρεσία της καθαριότητας έκανε το αντίθετο, διαλύοντας τις όποιες υπηρεσίες υπήρχαν στους άλλους Καποδιστριακούς Δήμους.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στηρίζει την αγωνιστική κινητοποίηση του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. του Νομού Ιωαννίνων την ΤΡΙΤΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 (3ωρη Στάση Εργασίας από τις 9.30 π.μ. μέχρι τις 12.30 μ.μ.) και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δήμο Πωγωνίου (Καλπάκι) και καλεί όλους τους εργαζόμενους των Ο.Τ.Α. του Νομού να δώσουν το αγωνιστικό παρόν τους.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σε όλη τη χώρα είναι αποφασισμένοι με κάθε τρόπο να αγωνιστούν για να αποτρέψουν κάθε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης αρμοδιοτήτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

       Ο Πρόεδρος                                                 Ο Αναπλ Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος                                          Ιωάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου