Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ! ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ!

Με την παρουσία διμοιριών ΜΑΤ σε κεντρικά σημεία της πόλης ξυπνήσαμε σήμερα.

Παπανικολή

ενώ το δημαρχείο φρουρείται από το πρωί από μια διμοιρία ΜΑΤ για πρώτη φορά στην ιστορία του!


Αιτία είναι ότι από το πρωί οι τσιγγάνοι του καταυλισμού του Νομισματοκοπείου πραγματοποιούν πορεία στους δρόμους του Χαλανδρίου. (Μεσογείων, Κάτω Χαλάνδρι, Πλατεία).



Μεγάλη εντύπωση μας έκαναν τα πανώ των ΡΟΜΑ. 
Διεκδικούν κονδύλια από την Ε.Ε. - και καλά κάνουν, διεκδικούν ζωή με αξιοπρέπεια - και καλά κάνουν, διεκδικούν μόρφωση για τα παιδιά τους - και καλά κάνουν









αλλά δεν αναφέρουν ΤΙΠΟΤΑ - ΛΕΞΗ για την επικείμενη αυριανή επιχείρηση κατεδάφισης του οικισμού (!) 

Σόρυ αλλά εμάς δεν μας φαίνεται λογικό αυτό!
Βέβαια τι σχέση έχουμε εμείς με την λογική θα πείτε;

ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!

Τελικά πριν από λίγο έφτασαν στο Δημαρχείο.

Η διοίκησις, ο αρχηγός της αντιπολιτεύσεως δεν ...
Ήταν πάνω ....


Καρατζά και Ρούσσος συνομίλησαν με τους εκπροσώπους των ΡΟΜΑ, οι οποίοι αναζητούσαν τον .... Στάθη που ψήφισαν (άκουσα με τα αυτιά μου τον αντιπρόεδρο της Ελπίδας να βάζει χέρι στον πρόεδρο Στέλιο Καλαμιώτη γιατί δεν είναι εκεί να τους συμπαρασταθεί ο αρχηγός του).


Η διαμαρτυρία των τσιγγάνων είναι - μέχρι τώρα - απόλυτα ειρηνική, χωρίς προκλήσεις και φασαρίες και έτσι η διμοιρία των ΜΑΤ, υλοποίησε την απαίτηση των Καρατζά, Ρούσσου να αποτραβηχτούν από το Δημαρχείο στο Αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίου, ώστε να πραγματοποιηθεί η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για το θέμα χωρίς το δημαρχείο να είναι υπό προστασία των ΜΑΤ.

Η σύσκεψη πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή και θα μάθουμε το αποτέλεσμά της μόλις ολοκληρωθεί.


Πάντως φαίνεται ότι έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να εφαρμοστεί αύριο η απόφαση αφού η απεργία των δικαστικών και εισαγγελικών αρχών ίσως δώσει στον δήμο ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ (ΣΤΕΛΙΟ), τον μικρό αλλά κρίσιμο χρόνο, ώστε  να δοθεί ειρηνική λύση στο θέμα ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ ΡΟΜΑ (ξαναλέμε όχι όλης της φυλής).

(Η επιχείρηση στον καταυλισμό, μας φαίνεται αδιανόητο να γίνει χωρίς παρουσία εισαγγελέα, αύριο αλλά μένει να δούμε αν ο κ. εισαγγελέας που έχει βγάλει την απόφαση συμμετάσχει στην αποχή.)

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και σας ενημερώνουμε συνεχώς.

Παίζονται πολλά παιχνίδια, από πολλές πλευρές αλλά εμείς πριν από τα ψηφαλάκια, τα ευρουλάκια και τα οικοπεδάκια είμαστε με αυτό, που δεν φταίει για τις μαλακίες ή τα παιχνίδια της εξουσίας,  τα δικά μου, τα δικά σου, του μπαμπά του. (ναι ξέρω, είμαστε μαλάκες ρομαντικοί.Έτσι μας λένε οι ... ΚΥΝΙΚΟΙ).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου