Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Καλλιστεία... κλασσικών αυτοκινήτων



Στην κεντρική πλατεία Ελευθερωτών στο Χαλάνδρι η ΦΙΛΠΑ ( Φίλοι του Παλαιού Αυτοκινήτου) διοργανώνει την Κυριακή 21η Οκτωβρίου την εκδήλωση «9ο Concours d’ Elegance» (καλλιστεία συλλεκτικών οχημάτων). Στη συγκεκριμένη θα λάβουν μέρος ιστορικά οχήματα ηλικίας από 30 έως και 92 ετών τα οποία θα διαγωνιστούν για να εκλεχτεί το ομορφότερο. 
 
Στη φετινή εκδήλωση η λέσχη θέλοντας να τιμήσει το έργο και τη μνήμη του πρόσφατα αποβιώσαντα μεγάλου Ιταλού σχεδιαστή Sergio Pininfarina, συμπεριέλαβε πρόσθετη κλάση για τα δημιουργήματα του, για τα οποία προβλέπεται ξεχωριστή βράβευση. Τα διαγωνιζόμενα οχήματα θα αρχίσουν να καταφθάνουν στην Πλατεία Ελευθερωτών από τις 8 έως τις 9 το πρωί όπου και θα τεθούν στην διάθεση των ειδικευμένων κριτών, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν λεπτομερή αξιολόγηση ακολουθώντας διεθνή πρότυπα και πρακτικές.

Η εκδήλωση θα τελεστεί υπό την αιγίδα του Δήμου Χαλανδρίου, ο οποίος θα διαθέσει όχι μόνο τον χώρο αλλά και την φιλαρμονική ορχήστρα ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως το συγκρότημα «Rolling Foxes» με την μουσικοχορευτική του παράσταση θα παρασύρει τους παρευρισκομένους σε ρυθμούς 50’s και 60’s.


Πρόγραμμα Εκδήλωσης08:00                           - Έναρξη προσελεύσεως οχημάτων.
09:00                           - Πέρας προσελεύσεως οχημάτων.
09:00 – 10:00              - Ταξινόμηση οχημάτων αναλόγως της κατηγορίας τους.
                                    - Ελαφρύ πρωινό στο “30 Something Cocktail & Pizza Bar” 
10:00 – 11:30              - Διαδικασία κρίσεως των οχημάτων από τριμελή επιτροπή ανά Κλάση.  Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι παρόντες δίπλα στα οχήματα τους.  Το κάθε όχημα θα κρίνεται μια φορά μόνο και μετά ο συμμετέχων θα είναι ελεύθερος για να απολαύσει το show την υπόλοιπη ημέρα.
11:30 – 14:00              - Ελεύθερη ώρα για τους συμμετέχοντες, ολοκλήρωση κριτικής των ειδικών κατηγοριών και της κλάσης Pininfarina.  Αφορά μόνο τους κριτές.
                                    - Γεύμα στο “30 Something Cocktail & Pizza Bar”
14:00 – 14:45                Ανάγνωση αποτελεσμάτων/Απονομή Βραβείων.   
15:00                             Πέρας εκδήλωσης/αποχώρηση οχημάτων.     


Για να δείτε τα αυτοκίνητα που θα συμμετάσχουν στα καλλιστεία πατήστε εδώ


Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

http://www.zougla.gr/automoto/article/kalistia-klasikon-aftokiniton-619255

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου