Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΕΝΙΚΩΣ .... ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Οι αριστεροί και κυρίως όσοι το παίζουν διανόηση, έχουν ένα πρόσθετο πρόβλημα με το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ.
Αυτό είναι αλήθεια.
Το έχουν εξαιτίας της κοσμοθεωρίας τους, αυτού που πρεσβεύουν για την ιδιοκτησία, από την αφήγησή τους για την κοινωνία, για την κριτική που κάνουν στους "μικροαστούς" και τα λούμπεν στοιχεία της εργατικής τάξης "που ξεσηκώνονται όταν θιγεί η τσέπη τους".

Με αυτή την λογική έχει μια βάση η επιλεκτική προβολή των μεγάλων περιουσιακών στοιχείων "αριστερών".

Προσωπικά βέβαια πιστεύω ότι ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ δεν υπάρχει στο αν είναι "αριστερός" αυτός που έχει μεγάλη περιουσία με το αν είναι δεξιός.

ΑΝ ΤΗΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

Και βέβαια με ενδιαφέρει ΚΥΡΙΩΣ ΠΩΣ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ.

Διότι ΝΑΙ, ένας συνεπής αριστερός - ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ - θα έπρεπε να μοιράσει την περιουσία του στους φτωχούς, αλλά αυτά είναι φαντασιακές καταστάσεις.

Σίγουρα όμως είναι ενοχλητικό να κάνεις κριτική στους άλλους για αθέμιτο πλουτισμό, αναλύσεις για    την σωτηρία της οικονομίας από τις στρεβλώσεις που αφορούν τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους,  τους μικρομεσαίους κλπ, να μην έχεις εργαστεί ποτέ και να έχεις δυο σελίδες ακίνητα.

Πολύ δε περισσότερο να είσαι κομμάτι της διαπλοκής και των συμφερόντων της.

Και μια και το άνοιξες, για να μην μπατάρουμε μονόπλευρα και κατηγορηθεί η Πλατεία για επιλεκτικές επιθέσεις προς τα αριστερά (μπαίνοντας),  είδες και αυτόν τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη από τα δεξιά (βγαίνοντας);;

Ολόκληρη πόλη έχει το παληκάρι. ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ!
Γι' αυτό καταλαβαίνει τον πόνο του λαού! ΤΟΝ ΒΙΩΝΕΙ!

Αλλά βρε Δημήτρη κάτι ακόμα: κάτι δεν πρέπει να γράψει και η πρΟΤΑση για το θέμα των ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ των αιρετών στο Χαλάνδρι;;; 

ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΠΡΙΓΚΗΠΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ.

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ, μην αρχίσουν οι υπεύθυνοι τα μιξοκλάματα  διότι το θέμα παίζει τώρα ΜΗΝΕΣ και δεν μπορεί να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και να βολεύονται με τον σχολιασμό των ... άλλων.

Διότι όπως βλέπετε αδέλφια τίποτα δεν μένει κρυφό υπό τον ήλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου