Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2012

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ «ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ» ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.

Καλοφάγωτα…
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία σήμερα, Σάββατο, 1η Δεκέμβρη, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, η 1η διανομή τροφίμων από την πρωτοβουλία μας “Μαζί να τα φάμε” στο Χαλάνδρι.
Ούτε η καταρρακτώδης κατά διαστήματα νεροποντή, ούτε οι δικές μας – από απειρία- αδυναμίες μπόρεσαν να εμποδίσουν εκατοντάδες συμπολίτες μας να ανταποκριθούν στην 1η μας προσπάθεια.
Μοιράστηκαν συνολικά 10.560 kg τροφίμων, ποσότητα που ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες όσων εθελοντικά και αφιλοκερδώς στήριξαν την προσπάθεια.
Αναλυτικά, διανεμήθηκαν 1.668 kg ρύζι καρολίνα, 1.071 kg ρύζι νυχάκι, 936 kg φακές, 783 kg φασόλια, 810 kg ρεβύθια, 560 kg φάβα, 3.200 kg αλεύρι, 550 kg μέλι, 720 kg φέτα, 240 kg γραβιέρα.
Ζητούμε συγγνώμη από όσους λίγους συμπολίτες μας δεν μπόρεσαν τελικά να εξυπηρετηθούν στο σύνολο των παραγγελιών τους μιας και ξεπεράστηκε κάθε αισιόδοξη εκτίμηση για τις απαιτήσεις και τις παραγγελίες.
Πιστεύουμε ότι στην επόμενη διανομή, αξιοποιώντας την εμπειρία αλλά και τις παρατηρήσεις όλων θα γίνουμε καλύτεροι. Ελπίζουμε δε και στην ενεργό συμμετοχή και την βοήθεια όσων σήμερα γνωρίστηκαν με την πρωτοβουλία μας.

“ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ”
Εδώ τελειώνει η ανακοίνωση κι αρχίζουν
Μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίεςκαι με τη λιακάδα…


και με τη βροχή…και με την καταιγίδα …


υπήρχε δουλειά… και κέφι… και όλα πήγαν καλά !!!


και συνεχίζουμε…!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *