Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

ΔΙΟΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΤΟΥΠΑΜΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ...... ΤΗΣ ΜΑΡΩΣ!

Μια από τις πλέον γνωστές, δραστήριες και πρωτοπόρες Ομάδες Εθελοντικής Δράσης Πολιτών, αυτή του Ν. Πιερίας, ετοιμάζεται αύριο για την διανομή 120 τόνων πατάτας σε 2.324 οικογένειες(!)
Ταυτόχρονα ενημερώνει όσους επιθυμήσουν να επωφεληθούν από αυτή την μαζική προσέλευση...

Αξίζει πραγματικά να διαβάσετε όσα κάνουν και τον τρόπο που τα οργανώνουν.
Είναι υποδειγματικά !!!


Από μακριά και αγαπημένοι...
Image
Δεν επιθυμούμε ούτε τους προεκλογικούς εναγκαλισμούς, ούτε τα χτυπήματα στην πλάτη από τους όψιμους υποστηρικτές μας!

Χθες, συνεδρίασε η 10μελής συντονιστική επιτροπή της ομάδας «2,5 € το δεκάκιλο» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας. Συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη διάθεση των 120 τόνων πατάτας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21.04 στο χώρο της εμποροπανήγυρης, αλλά και για τον δειγματισμό λαδιού την Κυριακή 22.04, στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης.

Η ομάδα αποφάσισε να ενημερώσει τους υποψήφιους βουλευτές του Ν. Πιερίας, όλων των κομμάτων που κυβέρνησαν τη χώρα τα τελευταία δύο χρόνια, πως βεβαίως, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τους εμποδίσει να πραγματοποιήσουν την προεκλογική τους φιέστα στο δημόσιο χώρο, όπου οργανώνονται οι δύο παραπάνω δράσεις. Όμως, τους ενημερώνει πως δεν μπορεί να αναλάβει την παραμικρή ευθύνη για όσα ενδεχομένως συμβούν εναντίον τους.

Η ομάδα των ενεργών πολιτών γνωρίζει πολύ καλά, ποιοι ήταν πάντα στο πλευρό της, ποιοι στήριξαν τους αγώνες της τα τελευταία χρόνια και ποιοι ευθύνονται για όσα βιώνουν οι πολίτες σήμερα. Για το λόγο αυτό, αρνείται να δεχτεί τους προεκλογικούς εναγκαλισμούς και τα χτυπήματα στην πλάτη από τους όψιμους υποστηρικτές της.

http://otoposmou.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *