Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013

Το νέο παιχνίδι "Πλέκω την κουκούλα μου"
Το παιχνίδι «Πλέκω την Κουκούλα μου» από την σειρά Νοικοκυρικών, «Ο Μικρός Συριζαίος», ανακάλυψαν οι αστυνομικοί στη Λέλα Καραγιάννη! (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)

Παιχνίδια για ανήλικους αναρχικούς στην κατάληψη!

Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα της αστυνομίας από την κατάληψη της Λέλας Καραγιάννη, όπου αντί για τα συνηθισμένα μπουκάλια, τις μάσκες και τα ρόπαλα, βρέθηκαν μπροστά σε εκπαιδευτικά παιχνίδια για μικρούς κουκουλοφόρους!

Ένα πλήρες «οπλοστάσιο παιχνιδιών», που σκοπό του είχε να δηλητηριάσει τις αθώες ψυχές όσων παιδιών είχαν την ατυχία να πέσουν στα νύχια των αυτονομιστών νηπιαγωγών, που σύχναζαν στο νεοκλασσικό της Λέλας, έφεραν στο φως οι άνδρες των ΜΑΤ που πραγματοποίησαν έφοδο χθες το μεσημέρι.

Ανάμεσά τους, ξεχώριζαν τα σετ ζωγραφικής μπουκαλιών (των γνωστών μπουκαλιών), αποκριάτικες μάσκες (που αποκαλούνται από τους ειδικούς ως «κουκούλες του ανήλικου») και κυριώς ένα προκλητικό σετ χειροτεχνίας που μαθαίνει στους νεαρούς αναρχικούς να πλέκουν μόνοι τους την πρώτη τους κουκούλα.

Μάλιστα δεν είναι τυχαίο, ότι στο καπάκι του συγκεκριμένου σετ πλεξίματος για την κουκούλα, εικονίζεται ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μάλλον λόγω της πρόσφατης στροφής προς τη νοικοκυροσύνη, σκοπεύει να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο μάθημα των οικοκυρικών για τους νέους του κόμματος.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *