Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013

Η κοινωνία έχει καταλάβει...Ο,τι και αν γίνει στις προανακριτικές, εξεταστικές και λοιπές επιτροπές παρόντος και μέλλοντος δεν πρόκειται να επηρεάσει ιδιαίτερα την άποψη της κοινής γνώμης. Οι Ελληνες έχουν προ πολλού καταλάβει τι έχει συμβεί στον τόπο τους και η γνώμη τους δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε με λόγια ούτε με έργα. Ακόμη και αν βελτιωθεί θεαματικά η κατάσταση στη χώρα μας, η λαϊκή ετυμηγορία είναι ειλημμένη και αμετάκλητη: το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς ξεπούλησε την πατρίδα και υποδούλωσε τον λαό μας στις δάνειες δυνάμεις.

Μια μειονότητα μέτριων και επιτήδειων, οι οποίοι αποδείχτηκαν απόλυτα αδίστακτοι και ιδιοτελείς, κατασπατάλησαν τους εθνικούς πόρους και τους ιδιοποιήθηκαν. Εκμαύλισαν συνειδήσεις και απενεργοποίησαν τις αντιστάσεις της κοινωνίας με τη δημιουργία πελατειακών σχέσεων και ενός αδηφάγου κρατικού μηχανισμού, δυσλειτουργικού και τυραννικού προς την πλειονότητα. Εκμηδένισαν την παραγωγή και έστρεψαν τους πολίτες προς κατευθύνσεις και ενασχολήσεις άνευ ουσίας.

Υπέσκαψαν το εθνικό φρόνημα και κατέστησαν την Παιδεία εργαλείο αφελληνισμού και μέσο αναπαραγωγής μιας φαύλης εξουσίας δίχως ιδανικά και οράματα. Υπονόμευσαν την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας «γκριζάροντας» τμήμα του Αιγαίου και συνάπτοντας επονείδιστες σχέσεις και συμφωνίες με τους Τούρκους.

Για όλα τα παραπάνω και για πολλά περισσότερα οι πολίτες είναι ενήμεροι και αποφασισμένοι να πράξουν τα δέοντα για να θεραπεύσουν τις πληγές που έχουν ανοίξει στο σώμα της πατρίδας οι πολιτικοί μητραλοίες.

Ετσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ακόμη και οι καταδίκες από ειδικά και τακτικά δικαστήρια δεν θα φανούν αρκετές για να ικανοποιήσουν το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Οι ένοχοι θα έπρεπε να τύχουν χειρότερης μεταχείρισης από τον εγκλεισμό τους σε φυλακές για να μετριαστεί η δίκαιη λαϊκή οργή.

Ωστόσο, καλό θα ήταν οι όποιες αποφάσεις για κολασμό των κακουργημάτων σε βάρος του έθνους να συνοδεύονται και από την άμεση δήμευση των παρανόμως κτηθέντων περιουσιακών στοιχείων των αυτουργών της διάλυσης της χώρας.

Τα λεφτά που δεν υπάρχουν για τους πένητες περισσεύουν στους παραφουσκωμένους λογαριασμούς διαφόρων προδοτών. Πρέπει να επιστραφούν στους νόμιμους κτήτορες!

Εφημερίδα "Δημοκρατία", 18/1/2013


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *