Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΠΑΡΚΟΜΕΤΡΑ: ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΗΡΕ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ




Αναβολή για τις 24 Απριλίου δόθηκε πριν λίγο στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου,
στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων  για αναστολή της εφαρμογής του μέτρου των παρκομέτρων.

Την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων - συνοδευόμενη από αγωγή κατά του δήμου - είχε καταθέσει ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η κα Ευαγγέλου ως φυσικά πρόσωπα - για λογαριασμό (?) του Εμπορικού Συλλόγου Χαλανδρίου - ο οποίος όμως  παρεμβαίνει (ως νομικό πρόσωπο) απλά στην δίκη υπέρ της αγωγής του κ. Ασημακόπουλου. και της κας Ευαγγέλου. (????)

(Το γιατί επιλέχτηκε αυτή η διαδικασία και δεν έκανε την προσφυγή ο σύλλογος ως φορέας είναι πολύ απλό: Πώς ΜΕΛΗ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ και μάλιστα της πλειοψηφίας, που επειμένουν να μην παραιτούνται από το Δ.Σ. του συλλόγου,  θα ψήφιζαν προσφυγή κατά του δήμου ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ. Γίνεται; Οπότε πάλι έκαναν αλχημείες).

Την αναβολή είχε ζητήσει από πριν (ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ) ο Δήμος Χαλανδρίου, δια του Γενικού Γραμματέα κου Κατσοπρίνη, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ στο δημοτικό συμβούλιο, όταν και ελήφθη η απόφαση να ανατεθεί σε ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, η εκπροσώπηση του Δήμου στην εκδίκαση της αγωγής με συνολική αμοιβή 6000 ευρώ πλέον ΦΠΑ. 

Για άλλη μια φορά όμως τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου που είναι ΚΑΙ δημοτικοί σύμβουλοι (ή οι δημοτικοί σύμβουλοι που είναι μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, όπως θέλετε) εκτέθηκαν εχθές και σήμερα ανεπανόρθωτα αφού  έχουμε πλέον το φοβερό σκηνικό τα ίδια πρόσωπα να πηγαίνουν στο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου και να ψηφίζουν προσφυγές κατά του δήμου και μετά να πηγαίνουν στο δημοτικό συμβούλιο και να ψηφίζουν να αντιπαρατεθεί ο δήμος στην προσφυγή τους!

ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ!

Και αυτό δεν θα πείραζε ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Η ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ!

ΧΑΙΡΕΤΑΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου