Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Ληξιπρόθεσμα: Η λίστα με τους 99 δήμους της β΄ δόσηςΜε το συνολικό ποσό των 362.783.175 ευρώ, πρόκειται να επιχορηγήσει του υπουργείο Εσωτερικών 99 δήμους της χώρας για την εξόφληση χρεών προς τους ιδιώτες (ληξιπρόθεσμα). Για το λόγο αυτό, ήδη, έχει σταλεί το με αριθμό 8238/28-2-2013 υπηρεσιακό ενημερωτικό έγγραφο προς τους δήμους, που έχει το χαρακτηρισμό «επείγον»
Σύμφωνα με το έγγραφο, το οποίο δημοσιεύει η aftodioikisi.gr, οι δήμοι έως σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου θα πρέπει να έχουν αποστείλει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το Μηνιαίο Πλάνο Απορρόφησης.
Το Μηνιαίο Πλάνο Απορρόφησης αφορά «στην εκτίμηση του δήμου για το συνολικό ανά μήνα ποσό των “Εντολών Πληρωμών” που δύναται να αποστείλλει στο υπουργείο μας», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο επείγον υπηρεσιακό έγγραφο.
Πρόκειται για τη β΄δόση της επιχορήγησης του υπουργείου Εσωτερικών προς τους δήμους για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών. Είχαν προηγηθεί 255 εκατ. ευρώ για 42 δήμους.
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών οι οφειλές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τον Ιανουάριο εμφανίζουν μείωση στα 846 εκατ. ευρώ έναντι 950 εκατ. ευρώ το Δεκέμβριο.


Αναλυτικά οι 99 δήμοι:
ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ:

ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ.
Δεν φουσκώσαμε το θέμα διότι αφορά όλους τους έρμους τους προμηθευτές που τους χρωστάει ο δήμος (και εμάς!).

ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ : 
"οι εν 42 δήμοι εξοφλούνται κατά προτεραιότητα, καθώς έχουν ελεγχθεί επιτυχώς από την Ελεγκτική Επιτροπή του α. 262 του ν. 3852/2010." σύμφωνα με το έγκυρο aftodioikisi.gr 
(http://www.aftodioikisi.gr/ipourgeia/oi-42-dimoi-pou-tha-kanoun-xristougenna), 
δεν το λέμε εμείς οι ψεύτες και ιδιοτελείς.

ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ! 

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;;

Μήπως μπορεί να μας εξηγήσει η διοίκηση; (μην γελάτε, σας παρακαλώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου