Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Όμιλος ΙΑΣΩ: Μοναδικές Διακρίσεις στα Healthcare Business Awards 2019

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε 4 βραβεία για το υψηλό επίπεδο της ιατρικής φροντίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών, για την επένδυση του σε νέες ...

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013

Η Κομισιόν περιμένει μεγάλες διαδηλώσεις ή ταραχές στην Ελλάδα;


20130305-014757.jpg

Πάγια τακτική όταν σε μια χώρα αναμένουν μεγάλες διαμαρτυρίες ή ταραχές να βγαίνει μια ταξιδιωτική οδηγία της Κομισιόν για τους υπαλλήλους λέει η ΕΕ.

O εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Άντονι Γκραβίλι, δήλωσε από τις Βρυξέλλες ότι δεν υφίσταται ιδιαίτερη ταξιδιωτική οδηγία της ΕΕ για τους υπαλλήλους των ευρωπαϊκών οργάνων, που επισκέπτονται την Ελλάδα, υποβαθμίζοντας το γεγονός σε
“ταξιδιωτικές οδηγίες ρουτίνας” που αφορούν πόλεις σε όλα τα κράτη μέλη και σε τρίτες χώρες.

Ο κ. Γκραβίλι διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπήρξε σημείωμα της Επιτροπής, το οποίο έκανε λόγο για ταραχές στην Αθήνα, λέγοντας ότι το κείμενο της Επιτροπής, που αφορά τις ταξιδιωτικές συμβουλές για την Αθήνα, είναι “νηφάλιο και προσεκτικά μελετημένο” και συντάχθηκε σε συνεργασία με τις ελληνικές Αρχές και με την ελληνική αστυνομία.

“Οι ταξιδιωτικές οδηγίες επικαιροποιούνται τακτικά, ανάλογα με την επιτόπια κατάσταση. Εν προκειμένω, οι οδηγίες δεν αφορούν την Ελλάδα, αλλά την Αθήνα”, δήλωσε ο εκπρόσωπος επισημαίνοντας ότι παρόμοιες συμβουλές εκδίδονται για πόλεις σε όλα τα κράτη-μέλη.

Ο εκπρόσωπος της Επιτροπής ανέφερε ως παράδειγμα ότι παρόμοιες ταξιδιωτικές οδηγίες έχουν εκδοθεί κατά καιρούς για τις Βρυξέλλες όταν αναμένονται μεγάλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ή ταραχές.

http://www.olympia.gr/, 5/3/2013


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *