Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ! ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ;

O Δημοτικός Συνδυασμός «ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ» καταγγέλλει: 
Ο Καλογερόπουλος Θέλει να μετακινήσει τους τσιγγάνους δίπλα στο γήπεδο του Απόλλωνα. 


Σήμερα 8 Απριλίου 2013 στο γραφείο του Γ. Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ.Καλογερόπουλου πραγματοποιήθηκε «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – ΠΕΥΚΗΣ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ Γ.Γ. ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ (ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ)

οι Δήμαρχοι Δημήτρης Φωκιανός, Μιλτιάδης Καρπέτας, Παντελής Βλασσόπουλος και Νίκος Χιωτάκης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Λυκόβρυσης-Πεύκης κος Ι. Θεοδωρακόπουλος και Κηφισιάς κος Β. Βάρσος.

Δεν εκλήθη όμως ο Δήμαρχος Χαλανδρίου
Ο Νίκος Πανταζής Καταγγέλλει τον Γεν. Γραμματέα της αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Καλογερόπουλο για την ανεξήγητη απόφαση του να μην καλέσει στην σύσκεψη των δημάρχων τον άμεσα εμπλεκόμενο και ενδιαφερόμενο δήμαρχο Χαλανδρίου, απρέπεια που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του Νίκου Πανταζή ότι θέλει να μετακινήσει τους τσιγγάνους λίγα μέτρα από τον Καταυλισμό σε δημόσιο χώρο στη συνέχεια του Νομισματοκοπείου δίπλα στο γήπεδο του Απόλλωνα από την πλευρά που είναι τοποθετημένοι οι πάγκοι των ομάδων.Τον πληροφορούμε ότι κανένα πρόβλημα δεν λύνεται χωρίς την παρουσία εκείνων που άμεσα ενδιαφέρονται και τους αφορά. Αυτό θα το διαπιστώσει μόνος του στις 14 Μάιου όταν θα πάει να εφαρμόσει την απόφαση βίαιης απομάκρυνσης των Ρομά από τον Καταυλισμό.

ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ:

1. Η καταγγελία έχει ημερομηνία 8 Απριλίου αλλά εμείς ΣΗΜΕΡΑ την λάβαμε. Άλλωστε και στο blog του Νίκου έχει αναρτηθεί με σημερινή ημερομηνία.

2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΝΙΚΟ που επίσημα δημοσιοποιεί το θέμα, για το οποίο σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, ενημερώθηκαν οι επικεφαλής των παρατάξεων από τον δήμαρχο Χαλανδρίου την Τρίτη, έστω και με μια μικρή καθυστέρηση και αφού πέρασε το χθεσινό Δ.Σ.

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΞΑΨΑΛΜΟ ΑΥΤΟ:

Θα εκτελεστεί η απόφαση για απομάκρυνση του καταυλισμού των τσιγγάνων τον Μάιο, οπωσδήποτε, λένε τόσο στην περιφέρεια όσο και στον δήμο.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ. Πού θα τους πάνε; Ξέρετε; Εμείς κάτι ακούσαμε. Αλλά ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ! ΠΡΙΤΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ! Να το πούνε οι θεσμικοί που το ακούσανε εχθές ημιεπισίμως. ΚΑΙ ΤΡΕΞΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ.
ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΝΤΟΥΜΑΤΙΕΣ που λέει και ένας φίλος μου!


Και μου έκανε ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ότι εχθές συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο και δεν είπε ΚΑΝΕΙΣ λέξη! Παρακολούθησα ΟΛΟ το δημοτικό συμβούλιο. ΛΕΞΗ! ΚΑΝΕΙΣ!

ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ!
ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ! ΚΑΝΕΙΣ! ΚΑΝΕΝΑΣ! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ! ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ! ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ!

Δεν τολμάει κανείς να καταθέσει ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ πρόταση για το θέμα. 

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ (ιδιοκτήτες) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ (τσιγγάνοι) και στο τέλος θα προκαλέσουν πόλεμο ρατσιστών, αντιρατσιστών ώστε να ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤHN ΕΥΘΥΝH ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΛΥΣΗΣ!

Το θέμα χρειάζεται ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ από τις δημοτικές παρατάξεις και τον Δήμο! ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ! 

ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ και να τοποθετηθούν όλοι ΥΠΕΥΘΥΝΑ και ΣΥΝΟΛΙΚΑ για το θέμα ώστε να καταστρωθεί ένα ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟ σχέδιο αντιμετώπισης που δεν θα βασίζεται σε "επικοινωνιακά τρυκάκια" (και ιδίως μετά από ανάρτηση της ΠΛΑΤΕΙΑΣ).

ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ή ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.

ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ - ΟΛΩΝ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΩΝ - ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Και βέβαια δεν λύνεται το θέμα με την απόπειρα να φύγουν οι ευθύνες για τα αδιέξοδα από ΕΜΑΣ, εδώ στο Χαλάνδρι και να πάνε δίπλα, πάνω, δεξιά και αριστερά.

Οι δημοτικές μας παρατάξεις βρίσκονται μπροστά στα αδιέξοδά  στα οποία έχουν οδηγήσει το Πεύκο Πολίτη και την ένταξή του με την διαχρονική μικροπολιτική τους.
ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ να επανατοποθετηθούν στο πλαίσιο το οποίο έχουμε αναδείξει εδώ και ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ και να δούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πώς πρέπει να ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΘΕΙ.
(Εμείς αν χρειαστεί θα το κάνουμε μόνοι μας. Αλλά δεν θα τους δώσουμε τότε άλλα άλλοθι).

Γιατί η αναίμακτη, ευρωπαϊκή και πολιτισμένη λύση στο θέμα των τσιγγάνων είναι ΜΟΝΟ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ.
Έχουμε ζωντανό το παράδειγμα στο ΠΑΤΗΜΑ και την εκεί ένταξη των τσιγγάνων στο κοινωνικό σύνολο.

Όλα τα άλλα που λέγονται για τους τσιγγάνους, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ και τους ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ της φυλής των Μαμαλούκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου