Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Οι Ρομά του Νομισματοκοπείου με δελτίο τύπου δηλώνουν ότι θα παλέψουν για να μη χάσουν τα μοναδικά σπίτια που έχουν




ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΩΝ
ΕΚ ΧΑΛΚΙΔΟΣ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ “Η ΕΛΠΙΔΑ”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για άλλη μία φορά ο κρατικός μηχανισμός επιδεικνύει πρωτοφανή «ζήλο» και στοχευμένη «επιλεκτικότητα» για να λύσει τα μεγάλα «οικονομικά του προβλήματα».
Για άλλη μία φορά οι «Διοικούντες» ενεργούν προς όφελος των μεγάλων συμφερόντων.
Το «φιλέτο» πίσω από τη στάση του Νομισματοκοπείου είναι τώρα αξιοποιήσιμο για τα μεγάλα σχέδια τους και οι Τσιγγάνοι με τις οικογένειές τους το μοναδικό τους εμπόδιο.

Πριν από λίγα χρόνια έφτιαχναν προϋπολογισμούς στον Δήμο Χαλανδρίου Τριών Εκατομμυρίων Ευρώ και άρπαζαν τεράστια χρηματικά ποσά στο «Όνομα μας».
Σήμερα, δεν μας έχουν πια ανάγκη για να παίρνουν μεγάλες χρηματοδοτήσεις στο «Όνομα μας» και μας απειλούν με νέα κατεδάφιση στις 14 Μαΐου του 2013.
70 οικογένειες, με μικρά παιδιά ζουν πάλι υπό το φόβο της μπουλντόζας.
60 παιδιά αγωνιούν αν θα ολοκληρώσουν τη φετινή σχολική χρονιά τους.

300 Έλληνες Τσιγγάνοι, μόνιμοι κάτοικοι και δημότες Χαλανδρίου από το 1971 έως και σήμερα ενώνουμε τις φωνές μας για να κραυγάσουμε «ΟΧΙ» στην άδικη κατεδάφιση των μοναδικών σπιτιών μας, όταν σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν εκατοντάδες αυθαίρετα εξοχικά, που κανείς δεν τα αγγίζει.
300 Έλληνες Τσιγγάνοι, δηλώνουμε ρητώς και κατηγορηματικώς πως θα παλέψουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας για να μην κατεδαφιστεί ούτε μία παράγκα από την περιοχή μας.
300 Έλληνες Τσιγγάνοι, καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, να μας συμπαρασταθούν και να μας στηρίξουν να μην γίνουμε άστεγοι και μείνουμε στο δρόμο εμείς και τα μικρά παιδιά μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΛΑΜΙΩΤΗΣ                                     ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΗΣ

Halandri Pedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου