Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΚΟΥΙΖ: ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;

Άλλο ένα θεατρικό δημοτικό συμβούλιο, με στοιχεία από ΙΟΝΕΣΚΟ και επιρροές από ταινίες του ΑΓΚΟΠ (χρειαζόμαστε ομαδικά σοκονομονείο) ή Ηλιόπουλου (Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε) εξελίχθηκε εχθές.

Τι άκουσαν;
Τι κατάλαβαν;
Τι είπαν;
Τι συμφώνησαν;

Τι ψήφισαν τελικά;


ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ!

ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΜΑΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥΣ και ΕΜΠΑΘΕΙΣ.

Πάντως όσοι ήταν εκεί και έφυγαν στην διακοπή μεταξύ της προ ημερησίας συζήτηση και την συζήτηση των θεμάτων, ήσυχοι και ευχαριστημένοι ότι όλα είχαν πάει καλά (ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ, ΓΟΝΕΙΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ) και βγήκε ΟΜΟΦΩΝΟ αποτέλεσμα, ας μείνουν σήμερα κοντά μας. (θα καθυστερήσουμε λίγο γιατί έχουμε και δουλειές, εκτός από να σας αποδεικνύουμε ότι όποιος κάνει ΧΩΡΙΟ με ΑΥΤΗΝ την διοίκηση του δήμου, πρέπει να είναι πολύ - μα πολύ επιφυλακτικός ως προς την συμφωνία του.)

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΕΣ, ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ.

ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ!

Εμείς τους προειδοποιήσαμε.

ΥΓ: Εχθές γονείς από τον σύλλογο του 2ου έκαναν παράπονα γιατί γράψαμε ότι δεν είχε την συμμετοχή που περιμέναμε η κινητοποίηση στο 2ο. "ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΔΙΚΕΙ" έλεγαν.
Όχι καλές μου κυρίες. Δεν σας αδικώ και γνωρίζω πόσο τρέξιμο έχετε ρίξει εσείς από τον σύλλογο. ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ, ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΥΣ γονείς που δεν αφιέρωσαν εχθές μια ώρα στηλιτεύουμε. Και τους μαθητές του σχολείου που έπρεπε να είναι ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ εχθές και να μην πάνε βόλτα στα καφέ. Και κανονικά πρέπει να τους στηλιτεύετε και εσείς - ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ - μαζί μας και όχι να ζητάτε από το ΡΕΠΟΡΤΑΖ να παρουσιάζει άλλη εικόνα από αυτή που είδε ο φακός της μηχανής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου