Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΓΑΜΟΑ! ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ 15 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ!


ΟΚ, εμείς είμαστε γκρινιάρηδες, κάνουμε αντιπολίτευση, είμαστε μαλάκες, στημένοι, πράκτορες της GPU, παπάρες, έχουμε χαμηλό ήθος, πέστε ό,τι θέλετε!

ΑΛΛΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, 
 ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

Διότι πώς αλλιώς χαρακτηρίζεται εκείνη η διοίκηση των αυτοαναγορευόμενων σε "σοβαρούς" και "ηθικους" ανθρώπους, που αποφασίζει να καταργήσουν τα νομικά πρόσωπα του δήμου στις 15 Οκτωβρίου, δημοσιεύει την απόφαση στην Διαύγεια, την στέλνει για ΦΕΚ και στις 30 ανακοινώνουν ότι προχωρούν τις διαδικασίες πρόσληψης (που είχαν ξεκινήσει από πριν) για 15 άτομα στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας (ΟΚΠΑ) που πριν 15 μέρες κάταργησαν;

ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ;

Ε ΚΑΛΑ! ΔΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ:


ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ!
Δεν είναι κανένα παλιοblog σαν την Πλατεία!

Μιλήσαμε με τρία στελέχη του δήμου πριν γράψουμε και ακούσαμε τις .... απόψεις που παίζουν στην Αγίου Γεωργίου.

Είμαστε διαθέσιμοι (ΠΑΝΤΑ) να τις φιλοξενήσουμε, αν μας αποσταλλούν επίσημα και υπογεγραμμένα - ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΟΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, (ΟΧΙ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ) - αλλά εμείς μόνοι μας, με δική μας ευθύνη, αυτά τα "επιχειρήματα" δεν τα αναπαράγουμε γιατί σέρνονται και γιαούρτια.

ΥΓ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ: Πρόκειται για προεκλογικές ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΜΗΡΙΕΣ! Αλλά αυτό το καταλαβαίνεις αναγνώστη μου. Πλατεία διαβάζεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όταν οι επικεφαλής της διοίκησης του δήμου αποχωρούν εμείς δεν τους εξουσιοδοτούμε

    Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την έκδοση του ψηφίσματος κατά της μετεγκατάστασης του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας ο δήμαρχος ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις