Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΙΑΦΚΑ ΜΑΖΙΩΤΗ

 
 
Επιχείρηση «Ρούπα και συνεργοί» από την Αντιτρομοκρατική - Μεταξύ των περιοχών που ερευνούν οι αστυνομικοί είναι το Χαλάνδρι, το Μαρούσι, ο Μαραθώνας, ο Κολωνός, το Γραμματικό, η Καλογρέζα, η Κυψέλη, τα Σεπόλια και ο Άγιος Νικόλαος.


Η αρμαθιά με τα κλειδιά που βρέθηκε πάνω στον Νίκο Μαζιώτη μετά τη σύλληψή του, ίσως αποτελέσει την άκρη του νήματος στις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής, που αναζητά τη γιάφκα με το βαρύ οπλισμό του αρχιτρομοκράτη και τους συνεργάτες του, μεταξύ των οποίων και την επίσης φυγάδα σύντροφό του, Πόλα Ρούπα.

Οι αστυνομικοί ελπίζουν ότι ο Μαζιώτης έχει νοικιάσει τη γιάφκα με το πλαστό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας που είχε στην κατοχή του, με στοιχεία «Μιχάλης Μιχελάκης του Νικολάου και της Αρχοντίας», και πιστεύουν ότι οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος θα επικοινωνήσουν μαζί τους, ώστε να τους οδηγήσουν στον οπλισμό της οργάνωσης «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των περιοχών που ερευνούν οι αστυνομικοί είναι το Χαλάνδρι, το Μαρούσι, ο Μαραθώνας, ο Κολωνός, το Γραμματικό, η Καλογρέζα, η Κυψέλη, τα Σεπόλια και ο Άγιος Νικόλαος. Μάλιστα, σε εξέλιξη βρίσκονται αυτήν την ώρα δύο παράλληλες επιχειρήσεις της Αντιτρομοκρατικής στην Αττική.

Σε ορισμένες από τις περιοχές αυτές, η Αντιτρομοκρατική είχε εντοπίσει το μεταμφιεσμένο Νίκο Μαζιώτη από κάμερες του ΗΣΑΠ πριν από τρεις ημέρες και είχε «χαρτογραφήσει» τις κινήσεις του.

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. επιβεβαίωσε στις δηλώσεις του ότι η επιχείρηση για τη σύλληψη του καταζητούμενου τρομοκράτη στήθηκε από τους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής, αλλά οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. χρησιμοποιήθηκαν ως «αιχμή του δόρατος» για τη σύλληψή του.

πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου